12 de jul. 2020

Remescles setmana 28

Major Lazer Drops New Single 'King of the Party'
Major Lazer i Michael Calfan estrenen els EPs de remescles pels seus llançaments més recents.

Michael Calfan ha estrenat aquest cap de setmana  l'EP de remescles oficials per la seva col·laboració amb Martin Solveig No Lie.

El duo noruec KREAM porten No Lie a un so deep house bastant atractiu; Nico de Andrea dona una atmosfera totalment diferent a la cançó, donant-li un so més orgànic; el britànic Kideko manté l'essència de la original però li dona més potència i, per acabar, Hugel signa la remescla més interessant de les quatre apostant per un so house melòdic que no té gaire a veure amb la producció original.




Aquesta setmana també s'ha estrenat l'EP de remescles d'una de les meves cançons dance preferides dels últims mesos: Lay Your Head On Me de Major Lazer i Marcus Mumford, líder de la banda Mumford & Sons que ara comença la seva carrera en solitari. L'EP inclou un total de sis remescles, una de les quals és la de Lost Frequencies, que ja va sortir fa unes setmanes.

La primera remescla és la de Jacques Lu Cont, que reinventa la cançó amb molt bon resultat. La segona és la que han fet els propis Major Lazer, difícil de classificar en cap gènere musical com passa sovint amb la seva música, però amb uns drops brutals i únics. Myd ralenteix i distorsiona la vocal per posar-la en una instrumental amb un so tropical sense gaire gràcia i per acabar Big Kid porta LYHOM a un so de house tribal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada