3 de jul. 2020

Remescles 27

Lost Frequencies Tickets, 2020 Concert Tour Dates | Ticketmaster
Avui Lost Frequencies ha compartit les remescles per Love To Go, ZHU ha llançat la seva remescla per Die A Little Bit de Tinashe i W&W han publicat al festival mix que han fet de Blinding Lights.

Lost Frequencies ha compartit l'EP de remescles pel seu senzill més recent: Love To Go, una col·laboració amb Zonderling i Kelvin Jones. L'EP inclou una remescla feta pel propi músic belga així com la versió acústica oficial de la cançó. M'ha agradat especialment la remescla que n'ha fet Moti, que li dona un so una mica més potent sense desmarcar-se de l'essència de l'original.




W&W han compartit avui la seva remescla (no oficial) de Blinding Lights de The Weeknd, que ja havien estrenat al seu podcast anteriorment. Segueix molt en la línia dels seus festival mixes, pel que encara que el resultat no sorpren tampoc decep: és una remescla feta amb un propòsit explícitament específic i el compleix.




Tinashe i Ms Banks van estrenar Die A Little Bit el passat mes d'Octubre, però no ha estat fins avui que el senzill de presentació de Songs For you ha rebut la seva primera remescla oficial, signada per ZHU. Precisament Tinashe ha col·laborat amb aquest productor estatunidenc fa unes setmanes, en el seu nou senzill Only. La producció de la original és tan sorprenent i genial que he de dir que m'ha sorprés que aquest remix no resultés decebedor: no és necessàriament millor ni pitjor que la original, però sí que fa que la cançó torni a sonar totalment fresca.

_o

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada