10 de jul. 2020

Novetats pop setmana 28

Imatge
Katy Perry, Zara Larsson i Meghan Trainor han estrenat avui els seus nous senzills.

Comencem comentant Smile, la nova cançó de Katy Perry. Formarà part del cinquè àlbum d'estudi de la cantant californiana que té també es diu Smile i que es posarà a la venda el proper 14 d'Agost. 

És una cançó radicalment diferent de Daisies, amb una producció disco i un so molt optimista. De moment m'està agradant bastant: la producció m'ha agradat molt, la tornada resulta molt enganxosa i les estrofes no estan gens malament. Es podria dir que el pont de la cançó podria tenir alguna cosa més interessant, però la manera com es juga amb els retocs vocals m'ha semblat molt encertada. D'altra banda és una cançó objectivament bastant simple i repetitiva, pel que probablement sigui una cançó que també cansi bastant ràpid.

L'equip de Katy Perry ja ha dit que no tenen intenció d'enviar Smiles a les ràdios, pel que de moment serveix únicament com a senzill promocional per acompanyar la reserva del disc, disponible des d'ahir a la tarda.



Meghan Trainor ha estrenat avui el seu nou senzill Make You Dance, que apareixerà a la reedició del seu tercer àlbum Treat Myself que podrem escoltar ja la setmana que ve. És una cançó pop prou sòlida, amb una influència funk que recorda molt a un dels senzills que va llançar al 2018, Can't Dance. La veritat és que m'ha agradat molt, molt més que la majoria de cançons que formen part de la versió original de Treat Myself, publicada a finals de Gener.



Després de mesos sense notícies de Zara Larsson, la cantant sueca ha presentat avui Love Me Land, una cançó dance amb una producció molt encertada. De moment seguim sense tenir notícies del seu segon àlbum, però segurament si aquesta cançó té bona acceptació arribaran aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada