14 de jul. 2020

Coneix a Nea amb el seu EP "Some Say"

Some say" de Nea, es converteix en l'"Èxit de la Setmana"! - Flaixbac
Fa unes setmanes la cantant i compositora sueca Nea va debutar amb un EP anomenat Some Say, el títol de la cançó que (en part gràcies a una remescla de Felix Jaehn) s'ha convertit en un dels èxits de la temporada al contineu europeu. Some Say EP inclou un total de 5 pistes: quatre cançons originals (dos de les quals ja havien sortit anteriorment) i una versió de TG4M de Zara Larsson.
La primera cançó de l'EP és Drunk Enough To, el senzill que NEA està promocionant actualment i que compta amb la producció de Joe Janiak, també co-autor de la cançó. Com la majoria de pistes del disc és una cançó de pop acústic amb un so dolç i una tornada melòdica molt efectiva. Tot i que opti per un so orgànic, no vol dir que la instrumentació no estigui molt cuidada.  La segona cançó del disc és Some Say, el seu primer èxit com a intèrpret, que interpola la melodia del clàssic d'Eiffel 65 Blue. La versió original, que ja supera el centenar de milions de reproduccions a Spotify, té un so midtempo acústic que ja m'agrada, però si hagués de triar, crec que en prefereixo la remescla de Felix Jaehn, que actualment és la que està a les llistes de tot el continent europeu.



La tercera cançó és l'altra que ja es trobava disponible anteriorment: Dedicated, estrenad el passat mes de Febrer. Una altra vegada, ens trobem amb els mateixos ingredients: un so orgànic (tot i que Dedicated també incorpora algunes influències tropicals) i dolç, i unes tornades melòdiques molt encertades. La cançó original que queda és Used To, i no em desagrada però sí que és cert que clarament és la més fluixa de les quatre.


I per acabar, tenim el cover de TG4M, una cançó que Zara Larsson va enregistrar pel seu àlbum So Good i que la pròpia Nea va compondre. De fet, abans de començar la seva carrera en solitari, Nea va composar cançons per a diversos artistes (principalment nòrdics) tan reconeguts com Alma, Axwell o Julie Bergan.




Com ja heu pogut veure, Som Say és un projecte molt curt. Aposta per un so de pop acústic molt que sona molt fresc que fa que sigui un disc molt recomanable per tots aquells a qui els agradi el pop convencional però de qualitat. L'EP em deixa amb ganes de més, i sense dubte amb ganes d'escoltar el material que aquesta cantautora ens vagi presentant en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada