1 de jul. 2020

Remixes setmana 26

Marshmello pone ritmo a la sensacional voz de Halsey en 'Be Kind ... Els actuals senzills de Marshmello amb Halsey, Katy Perry i Alesso reben noves remescles oficials.

Després de MK, Oliver Heldens ha estat l'encarregat de signar la segona remescla oficial de Daisies. El productor neerlandès porta la cançó més recent de Katy Perry a un so house suau que conté elements del seu future house característics, però també sons més melòdics al drop. El resultat no està malament, i  la remescla compleix la seva funció; però res s'apropa al nivell de la original. Aquesta no és la primera vegada que Oliver Heldens fa una remescla oficial per a la cantant californiana: l'autor de Gecko i Koala ja va fer-ne una per Chained To The Rhythm fa tres anys.


 


També rep la seva segona remescla oficial Be Kind, la col·laboració de Marshmello amb Halsey que es troba disponible des de fa un parell de mesos. És tracta del remix que n'ha fet el llegendari productor britànic Stuart Price sota el pseudònim Jacques Lu Cont. No és el que m'esperava, però aporta un enfocament molt interessant a la cançó, definitivament més interessant que la producció de la versió original.



Rompasso remescla Midnight d'Alesso i Liam Payne, portant-la amb molt d'encert a un so house fred que sens dubte millora la cançó. Però la vocal em segueix sense semblar gens interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada