17 de jul. 2020

Meghan Trainor estrena reedició de Treat Myself


Meghan Trainor - TREAT MYSELF (Deluxe) Lyrics and Tracklist | Genius
Meghan Trainor ha publicat avui una reedició de Treat Myself, el seu tercer àlbum d'estudi, la versió original del qual va sortir el mes de Gener. Aquesta nova versió deluxe del disc conté 5 pistes addicionals: tres cançons noves i versions acústiques de Working On It i Ashes. De moment Treat Myself deluxe només està disponible en format digital i no se sap si està previst que surti físicament més endavant.
La primera de les tres cançons noves és Make You Dance, el senzill que va acompanyar l'anunci de la nova versió del disc la setmana passada. És una cançó pop correcta, amb una producció que l'afavoreix molt.  A continuació tenim Underwater, una col·laboració amb el DJ/productor estatunidenc Dillon Francis que ha estat tota una sorpresa. Underwater és una pista tropical house que recorda molt a la música de Major Lazer amb un drop excèntric però encertat i una tornada molt potent.



La cançó restant s'anomena You Don't Know Me, una cançó pop correcta molt en la línia del que acostuma a fer. No sorpren, però tampoc em desagrada. Les versions acústiques també estan molt bé, però hi ha poc a comentar. Són exactament el que ens esperariem.

Si us sóc sincer, no entenc per què Meghan Trainor ha decidit reeditar el disc ara, però tot el nou material és benvingut. Sobretot si les tres noves cançons estan molt bé i trobo que fan el conjunt del disc més interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada