17 de jul. 2020

Novetats pop setmana 29

Imatge
Tinashe, Anne Marie, Benjamin Ingrosso i Tom Walker protagonitzen les novetats pop d'avui 

Comencem parlant de To Be Young, el nou senzill d'Anne Marie. Aquesta col·laboració amb Doja Cat és el tercer avançament del seu segon àlbum d'estudi, previst per abans que acabi l'any però del qual encara no en coneixem gaire informació. Es tracta d'una power ballad, cosa que no era pas el que m'esperava tenint en compte que és una col·laboració amb Doja Cat, una artista principalment de música urbana. To Be Young no és cap desastre, però és cau en ser una cançó genèrica i plana que no et dona gaires motius per tornar-la a escoltar una segona vegada.



Una altra de les artistes que presenta nova música avui és Tinashe. La cantant de Die A Little Bit i No Drama ens presenta avui Rascal, la primera cançó en solitari que presenta des del llançament del seu quart àlbum Songs About You el passat mes de Novembre. Rascal és una cançó amb un so difícil de classificar, però amb una clara influència del trap, i amb una instrumental molt sorprenent signada per Sage The  Gemini. De moment no sabem si aquesta cançó formarà part d'algun projecte més gran.



Tom Walker ha compartit avui la versió acústica oficial del seu actual senzill Wait For You, de la mateixa manera com ha fet amb la resta dels seus senzills.



La primavera del 2019, Benjamin Ingrosso va enregistrar un cover d'All Night Long de Lionel Richie, que va resultar tot un èxit tot i ser una exclusiva de Spotify: és la seva cançó més escoltada en aquesta plataforma i va arribar al top 5 de la llista oficial sueca. Avui, Ingrosso publica una nova versió d'All Night Long amb una producció renovada (però no necessàriament millor), suposo que amb la finalitat de poder-la publicar a la resta de plataformes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada