8 de jul. 2020

Llançaments de la segona meitat del 2020

Fa uns dies hem deixat enrere la primera meitat del 2020, pel que em sembla el moment perfecte per a repassar els àlbums que podem esperar durant la segona meitat de l'any.

Imatge
Katy Perry - KP5 (Smile?)

Un disc que ja tenim confirmadíssim per la segona meitat del 2020 és el cinquè treball discogràfic de Katy Perry. De moment no té títol confirmat però que segons els rumors es podria dir Smile. La cantant de California Gurls va anunciar el llançament de KP5 el passat mes de Maig, quan va estrenar-ne el senzill de presentació Daisies. 

El llançament del disc està previst pel proper 14 d'Agost, però la veritat és que no en tenim gaire informació concreta: El disc no es pot reservar encara (pel que la data no està confirmada del tot), tampoc en coneixem el tracklist, la portada ni les col·laboracions que contindrà. Ni tan sols sabem si els senzills que va presentar abans de Daisies (Never Really Over, 365, Small Talk, Harleys in Hawaii i Small Talk) formaran part d'alguna edició de KP5.

El que sí que ha desvelat és el nom d'algunes cançons com Champagne Problems, que tractarà sobre "superar els problemes de parella". Tot i que Witness em va resultar decebedor fins a cert punt i que algunes de les cançons que va presentar l'any passat em van deixar totalment indiferent, tinc moltes ganes de sentir el nou projecte de l'autora de The One That Got Away i crec que serà un dels millors discos pop dels propers mesos.


Rosalía lanza por sorpresa una nueva canción, 'Dolerme' - Neurótik ...Rosalia 

L'autora d'El Mal Querer s'ha passat els últims 18 mesos estrenant cançons individuals, entre les quals hi ha els números 1 Con Altura, Milionària i Aute Cuture, i la més recent TKN, però Rosalia fa temps que diu que també està treballant en el seu tercer àlbum d'estudi. No ha volgut donar més detalls, però l'artista catalana ha dit recentment en una entrevista que tenia previst estrenar-lo abans que acabés el 2020.

Coneixem pocs detalls del nou projecte de Rosalia també a nivell musical: d'una banda té una col·laboració pendent amb Billie Eilish que podria veure la llum en els propers mesos, però d'altra banda, algunes informacions apunten a que, de la mateixa manera que passa amb els seus dos discos anteriors, R3 no inclourà cap col·laboració.

Blackpink regresa con su nuevo single "How You Like That" | BillboardBlackpink

La girlband coreana Blackpink va estrenar fa un parell de setmanes How You Like That, el senzill que suposava el seu retorn després d'un any de silenci i amb què presenten el seu proper àlbum d'estudi. 

Encara no coneixem gaires detalls d'aquest disc, més enllà del fet que veurà la llum el proper mes de Setembre. El que sí que sabem és que un cop finalitzada la promoció d'aquest projecte de Blackpink, les quatre integrants de la formació publicaran música en solitari.

Ava Max - Escuchar en Deezer | Streaming de músicaAva Max

Abans que la pandèmia del COVID sacsegés la indústria musical, el llançament de l'àlbum debut d'Ava Max estava previst per aquest estiu. Però com podeu veure, ja és estiu i seguim sense tenir una data de llançament confirmada. De totes maneres, fa tant temps que l'esperem que ja no ve d'uns quants mesos mes (jo encara l'espero per aquest 2020).

Sweet But Psycho i Kings & Queens són les dos cançons confirmades pel disc fins al moment, pel que no sabem si Torn, Freaking Me Out, Salt, So Am I, On Somebody i Blood Sweat and Tears foramarn part d'alguna edició del disc. Una altra cançó confirmada pel disc és Who's Laughing Now, que havia de sortir el mes passat com a tercer senzill oficial del disc. Finalment el llançament d'aquesta cançó va ser aplaçat indefinidament.

Anne-Marie Talks Comeback Track 'Birthday,' Teases Upcoming Album ...Anne Marie

El passat mes de Febrer la cantant britànica Anne Marie va tornar a l'escena musical amb una nova imatge i un nou senzill: Birthday, que servia per encerar la promoció del seu segon treball discogràfic, que encara no té data ni títol confirmats. Fa unes setmanes arribava el segon avançament del disc HER i la setmana que ve, Anne Marie estrenarà la seva col·laboració amb Doja Cat anomenada To Be Young. Veurem si amb el seu nou projecte aconsegueix repetir l'èxit de Speak Your Mind, que contenia senzills com 2002, Friends o Ciao Adiós.


Lana del Rey
Lana Del Rey Started Working On Her Next Album, 'White Hot Forever'
L'autora de Born To Die va anunciar fa algunes setmanes que preveu llançar el seu setè treball discogràfic el proper mes de Setembre. Però tenint en compte que NFR va acabar veient la llum pràcticament un any més tard que la primera data que va anunciar, tampoc em faig massa il·lusions d'escoltar nova música de Lana del Rey aquest 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada