17 de jul. 2020

Remescles setmana 29

Imatge
Meghan Trainor, Lady Gaga i Tove Lo estrenen noves remescles pels seus actuals senzills
Rain on Me rep avui les seves primeres dos remescles oficials. El primer encarregat de remesclar el flamant duet de Lady Gaga i Ariana Grande ha estat Purple Disco Machine. El DJ alemany es manté molt fidel a la versió original, i no afegeix gaire cosa nova. Sota el meu punt de vista és una remescla poc interessant ja que ni reinventa la cançó ni la fa més enèrgica o ballable necessàriament. De fet la falta de contrast entre les estrofes, la tornada i el drop fan que la remescla quedi bastant avorrida, si voleu que us sigui sincer. 




Encara menys interessant és l'altra remescla oficial de la cançó, signada per Ralphi Rosario, tampoc no reinventa la cançó i es limita a afegir-hi un loop de percussió que es fa bastant pesat.



Meghan Trainor estrena tres remescles oficials pel seu actual senill Make You Dance. Totes tres porten la cançó al dance amb molt encert, pel que compleixen la seva funció prou bé, però crec que seguiré escoltant la versió original.



Per acabar tenim la remescla que Banx & Ranx han fet del nou senzill de Tove Lo, anomenat Sadder Badder Cooler. La cantant sueca ja havia treballat amb Banx & Ranx anteriorment, ja que són els productors de Calling On Me. El duo canadenc porta el senzill de Tove Lo al reggae i el resultat és sorprenentment bo. De fet, diria que m'agrada més que la versió original



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada