24 de jul. 2020

Novetats dance setmana 30

Sam Feldt And VIZE Talk Working Together, Dream Collabs, |
Martin Garrix, Lost Frequencies i Sam Feldt han estrenat nova música avui.



Tres mesos després de publicar Love To Go, Lost Frequencies estrena avui una nova cançó original: One More Night, que compta amb la veu del cantant de country Easton Corbin. No em desagrada, però la producció és més aviat senzilla i sense gaire contrast entre les diferents seccions de la cançó, i la veu no m'agrada prou com per compensar-ho. Com a curiositat afegir que Are You With Me, el primer gran èxit d'aquest músic belga sampleja la cançó del mateix nom d'Eston Corbin.



Martin Garrix recupera el seu pseudònim Ytram per col·laborar amb el DJ/productor indonesi Bleu Clair a Make You Mine, una pista house amb un drop minimalista i original, on la protagonista absoluta és la línia de baix.



La tercera i última novetat dance de la setmana és la col·laboració de Sam Feldt i Fedde Le Grand: You Should Know, que compta amb la veu del cantautor canadenc Craig Smart. És uns pista house prou sòlida que no és massa contundent, però tampoc es podria definiinir com a suau, que no aporta necessàriament res nou ni compta amb una vocal massa interessant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada