31 de maig 2020

Top 10 novetats Maig 2020

Aquest mes la indústria musical s'ha anat reactivant i hem tingut un més farcit de novetats genials de la mà de Katy Perry, Kygo, Aleesha, Rosalia i Martin Garrix, entre altres,


Imatge
10 .Martin Garrix, John Martin - Higher Ground

Comencem el repas a les novetats del mes amb la nova proposta de Martin Garrix. El DJ/productor neerlandès va estrenar fa algunes setmanes una de les seves produccions més anticipades: Higher Ground, que compta amb la col·laboració del cantautor suec John Martin. És una pista progressive house èpica, que no aporta res necessàriament nou, però com a mínim és una gran cançó.




Aleesha – La Patrona Lyrics | Genius Lyrics
9. Aleesha, Bexnil - La Patrona


Fa uns dies, Aleesha va presentar el seu nou senzill La Patrona, que compta amb la col·laboració del productor català Bexnil. Es tracta d'una cançó de trap-pop, però amb un so molt diferent del que ens podriem esperar per dos raons: en primer lloc per la manera de cantar, molt més suau que la majoria de cançons d'aquest estil començant per les de pròpia cantant eivissenca. En segon lloc per la insstrumental, que cap al final es torna fins i tot rock

Imatge

Imatge

8. Kygo, Valerie Broussard - The Truth

Una setmana abans de la publicació del seu tercer àlbum Golden Hour, Kygo ens en va presentar un últim avançament. El músic noruec llançava The Truth, una cançó tropical house suau amb un so optimista que s'allunya necessàriament del hàgim vist en anteriors cançons seves però amb un molt bon resultat. Per aquest senzill, Kygo torna a col·laborar amb la cantant estatunidenca Valerie Broussard, qui ja va posar veu a Think About You.



7. Jonas Brothers i Karol G - X


Els Jonas Brothers col·laboren amb la cantant colombiana Karol G per presentar el seu nou senzill X, una cançó pop amb influència ska sorprenentment bona, que en alguns moments recorda a Liar de Camila Cabello. Una cançó accessible per a tothom des de la primera escolta que segurament sonarà a la ràdio tot l'estiu. La col·laboració no em desagrada, tot i que es queda en una cosa anecdòtica.
Imatge
Imatge

PALOMA MAMIESTRENA EL SINGLE Y VIDEOCLIP DE SU NUEVO BOMBAZO“GOTEO ...

6. Marshmello, Halsey - Be Kind

Katy Perry – Daisies Lyrics | Genius Lyrics
A principis de mes, Marshmello i Halsey estrenaven la seva col·laboració Be Kind. És una cançó pop amb un to optimista i més aviat senzilla a nivell musical, de fet la producció és tan poc elaborada que sembla mentida que l'artista principal de Be Kind sigui el productor. Pel que fa la lletra i la veu, no es troba al nivell de les cançons que Halsey va incloure al seu àlbum Manic i és nota que està feta a mida per ser un èxit. Tot i així m'ha agradat bastant i l'he escoltat molt al llarg del mes.


5. Aazar, Yung Felix, Ebenezer i Maia Wright - One Night

Aazar estrenava fa algunes setmanes el seu nou senzills: One Night. Es tracta d'una col·laboració a quatre bandes que compta amb la participació del DJ/productor neerlandès de música urbana Yung Felix, la cantant sueca Maia Wright i el traper britànic Ebenezer. I realment One Night és una cançó amb un so molt especial ja que és tota una fusió d'estils que combina dancehall, música urbana i pop.

4. Paloma Mami - Goteo


Segurament la cançó que més vegades he escoltat al llarg del mes de Maig sigui la nova proposta de Paloma Mami (encara que no necessàriament la que considero millor, com veieu per la seva posició) . La cantant xilena ha treballat amb El Guincho a la producció i co-composició en aquesta cançó, els crèdits de la qual també inclouen a Rosalia com a coautora. És un reggaeton irresistiblement addictiu i amb una producció genial, que compensa de sobres que la lletra més aviat no digui res. A més, aquest senzill ha arribat acompanyat d'un videoclip espectacular inspirat en el videojoc Mortal Kombat.

3. Katy Perry - Daisies

Katy Perry ha anunciat aquest mes el llançament del seu cinquè àlbum d'estudi, previst pel proper mes d'Agost i del qual de moment ens en presenta aquesta cançó. Daisies és una cançó que fusiona una instrumentació orgànica amb sons electrònics amb molt bon gust, creant un contrast bastant gran entre les diferents parts de la cançó. Això sumat a unes estrofes sòlides i una tornada explosiva, fan que sigui una de les millors cançons pop de la primavera. De fet, em sembla una de les millors cançons de la discografia d'aquesta artista californiana. Malauradament, ha tingut una rebuda, i no ha pogut superar la posició número 40 del Hot 100.
INNA – Sober Lyrics | Genius Lyrics

2. Inna - Sober

Tot just un mes després d'estrenar Not My Baby, la cantant romanesa ens sorprenia amb l'estrena d'un nou senzill anomenat Sober. El nou senzill d'Inna és una cançó dance-pop amb elements del Deep House en la seva producció, una lletra encertada i una tornada ben potent. Una de les millors cançons del mes i una de les millors cançons d'aquest estil en molt de temps fins que va arribar Rain On Me. L'autora de Tu Manera i More Than Friends ha acompanyat el llançament de la seva nova cançó amb un videoclip casolà.
Lady Gaga avanza la publicación de 'Rain On Me', nuevo single con ...
1. Lady Gaga i Ariana Grande - Rain On Me


La millor novetat del mes no podia ser cap altra que Rain On Me, el duet que Lady Gaga i Ariana Grande van llançar la setmana passada i que serveix com a segon senzill de Chromatica. Una cançó pop genial i addictiva amb un drop inspirat també en la música deep house que acaba de coronar-la i que la fa destacar més. Burns, Bloodpop i Tchami signen la producció de Rain On Me, que ha entrat directament al número 1 de la llista britànica i tot fa pensar que farà el mateix al Hot 100 estatunidenc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada