15 de maig 2020

Novetats pop setmana 18


Imatge
Felix Sandman, Jonas brothers amb Karol G, Mark Ronson i Katy Perry protagonitzen les novetats pop de la setmana.


Comencem parlant dels Jonas Brothers, ja que les ex-estrelles Disney han presentat un nou senzill en col·laboració de la cantant colombiana Karol G. És una cançó pop amb influències tropicals (però sorprenentment no de reggaeton) que està bastant bé sense ser res necessariament nou: és una cançó feta per a sonar la ràdio i és agradable d'escoltar des d'un primer moment.




Katy Perry ha estrenat avui Daisies, el senzill de presentació del seu proper àlbum d'estudi, previst pel mes d'Agost i que ja serà el cinquè de la carrera de la cantant californiana. He de dir que no estava particularment emocionat pel nou projecte de l'autora de Roar, però Daisies m'ha sorprés i m'ha agradat molt. Presenta un so més orgànic que ja s'allunya d'una vegada per totes del bubblegum pop, amb una producció detallada però prou subtil com per no robar el protagonisme a la veu en cap moment. Sens dubte, Daisies és la novetat més interessant de la setmana i la veritat és que m'ha fet venir bastantes ganes de sentir KP5.



Felix Sandman ha estrenat avui Don't Look Back in Anger, una versió de la cançó d'Oasis amb el mateix nom. M'agraden molt més altres cançons originals seves, però trobo que ha portat la cançó al seu estil amb molt encert.



Per acabar tenim la nova proposta de Mark Ronson, anomenada I want To See The Lights Tonight, una cançó amb influència de la música dels anys 80 que m'ha deixat bastant indiferent i que trobo que dona poques raons per tornar-la a escoltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada