23 de maig 2020

Remescles setmana 19


ImatgeDua Lipa, Meghan Trainor, Tainy, Armin Van Buuren i Major Lazer comparteixen noves remescles per a les seves cançons:

Meghan Trainor ha estrenat l'EP oficial de remescles de la seva col·laboració amb Nicki Minaj anomenada Nice To Meet Ya. La primera remescla la signa el productor/DJ nord-americà Zookëper i porta la cançó a un so house bastant interessant. En alguns punts no m'acaba de convèncer com encaixa la veu de la cançó amb la nova producció, però la meva valoració d'aquest remix és positiva.



Ape Drums porta Nice to Meet Ya al dancehall, una cosa que no m'esperava veure en absolut però que queda sorprenentment bé.



Lost Frequencies estrena la seva tercera nova remescla en mes d'un mes: després de remesclar a Angele i Jax Jones, ara li arriba el torn a l'actual senzill de Major Lazer Lay Your Head On Me. I, de fet, aquesta remescla sona molt semblant a les dos anteriors, pel que no sorpren tot i que tampoc em desagrada.



Una altra cançó que rep la seva primera remescla oficial és Nada, la col·laboració de Tainy amb la ex-membre de Fifth Harmony Lauren Jauregui i el raper madrileny C Tangana. El productor francès Karim Naas porta Nada al Deep House amb un resultat sorprenentment bo.



Armin Van Buuren publicarà la setmana que ve el seu nou disc de remescles Relaxed, i dos de les pistes que en formaran part són les versions que Eelke Kleijn ha fet de Blue Fear. Van Buuren va publicar la versió original de Blue Fear l'any 1997 i va convertir-se en una de les seves primeres produccions en obtenir reconeixement.




Armin van Buuren · Blue Fear (Eelke Kleijn Day Mix / Eelke Kleijn Night Mix)

Per acabar tenim la remescla que a priori semblava més interessant: Jax Jones signa la primera remescla oficial de Break My Heart, tercer senzill que Dua Lipa llança del seu àlbum Future Nostalgia. Em sembla una remescla extremadament simple que treu més del que afegeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada