22 de maig 2020

Novetats setmana 19


ImatgeEl duet d'Ariana Grande i Lady Gaga no ha estat la única novetat del dia: Tove Lo i Kygo també han presentat nous senzills.




Tove Lo publica avui la reedició del seu quart àlbum Sunshine Kitty, que inclou els senzills que ha anat llançant aquest any, algunes remescles, algunes versions en directe i una cançó inèdita: Sadder Badder Cooler. De moment la nova versió de Sunshine Kitty només es troba disponible digitalment.
Sadder Badder Cooler és una cançó de pop electrònic que segueix molt en la línia de les cançons de Sunshine Kitty. Tot i que no està malament i la producció té alguns detalls interessants com l'ús del vocoder, és una cançó que trobo que passa bastant desapercebuda. I'm Coming i Bikini Porn, els seus dos anteriors senzills que també apareixen a la reedició, em semblen cançons molt més interessants.



 Només queda una setmana pel llançament de Golden Hour, però Kygo ha volgut donar un últim avançament del seu tercer àlbum. El músic noruec estrena avui The Truth, una cançó on torna a col·laborar amb Valerie Brussard, qui ja va posar veu a Think About You. És una cançó tropical house que no s'allunya gaire de les meves expectatives, però que m'ha agradat molt i em sembla una de les cançons més interessants de Golden Hour de les que hem pogut escoltar fins al moment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada