8 de maig 2020

Remescles setmana 17

Megan Thee Stallion in Depop's Celebrity Campaign | HYPEBAE
Aquesta setmana sense gaires nous senzills originals, però amb un gran nombre de remescles pels actuals senzills de Megan Thee Stallion, Inna, Tchami i Robin Schulz.

Després de presentar-nos una nova versió del seu èxit Savage amb Beyoncé, Megan Thee Stallion comparteix la primera remescla dance de la cançó, feta ni més ni menys que per Major Lazer. He de dir que quan la vaig veure a Soundcloud em vaig emocionar bastant, ja que m'esperava una cosa totalment diferent, pensant que el trio de productors encapçalat per Diplo portaria Savage al dancehall o al reggaeton. Però no: Major Lazer ralenteixen la cançó portantla a un so deep house que no és ja que sigui previsible ni genèric, sinó que directament és extremadament avorrit. A més, el drop conté (a banda de la percussió, és clar) únicament una línia baix tan greu que ni tan sols resulta audible amb els altaveus de bona part dels dispositius (el meu ordinador, per exemple).


Nicky Romero remescla la cançó més recent de Robin Schulz anomenada In Your Eyes, estrenada el passat mes de Gener i que compta amb la veu d'Alida. Nicky Romero no introdueix gaires canvis, i de fet, la melodia del drop es manté exactament igual, però amb un so progressive house més enèrgic. No és gens original, però trobo que sona millor que la original.



Dimecres, Inna ens va sorprendre amb una nova cançó anomenada Sober, però sembla que únicament serà un senzill promocional i la promoció del seu anterior llançament Not My Baby segueix amb tres noves remescles.



Per acabar tenim les remescles oficials que Tchami comparteix per Proud, un dels dos avançaments que el productor francès va estrenar simultàniament a finals de Febrer del seu primer àlbum. La veritat és que algunes remescles són tolerables, però la majoria són fluixes i totes elles es queden molt lluny del nivell de la original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada