4 de maig 2020

Novetats dance 16

This will be my first time in India: Aazar on performing at ...
Brohug, Aazar i Adrian Lux protagonitzen les novetats dance de la setmana.


Aazar va presentar divendres el seu nou senzill One Night, que és una col·laboració amb el productor neerlandès de música urbana Yung Felix, el raper britànic Ebenezer i la cantant sueca Maia Wright. És una cançó que trobo bastant interessant, ja que combina elements d'estils molt diversos: d'una banda tenim aquest so tan habitual en la música urbana neerlandesa que han popularitzat els Afrobros i que Yung Felix també incorpora en les seves produccions, alguns tocs de dancehall també en la producció,  pop i trap, ja els dos vocalistes tenen dos estils molt diferents. En conclusió, una cançó que sona molt fresca i que no està gens malament.



Adrian Lux ha estrenat la seva primera original del 2020: You & I. És una cançó amb un so bastant especial, res a veure amb el progressive house que feia al 2012 i amb què va obtenir un cert reconeixement. Bé, de fet, res a veure amb la música house en general.



Brohug han estrenat una nova producció aquesta setmana, anomenada Call Me Daddy. Bàsicament el que ens podriem esperar de la música d'aquest trio suec: una pista electro house molt enèrgica i orientada als festivals i amb un sample vocal que es va repetint (i que tampoc aporta gaire en aquest cas, trobo jo).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada