22 de maig 2020

Lady Gaga i Ariana Grande estrenen Rain On Me

Imatge
Lady Gaga ha estrenat fa uns minuts el segon senzill oficial de Chromatica, el sisè àlbum en solitari de l'artista novaiorquesa que es posarà a la venda la setmana que ve. Com probablement ja sabreu tots, la cançó que ha estrenat avui és Rain On Me, l'esperat duet amb Ariana Grande. De moment només podem escoltar la cançó, però la estrena del videoclip està prevista per aquest vespre.
Tenia unes expectatives altíssimes per aquesta cançó i la veritat és que no m'ha decebut gens ni mica. Rain On Me és una cançó dance pop que incorpora influències deep house, i que compta amb una producció genial, una tornada molt potent i tot el carisma de dos de les artistes més rellevants del pop de l'última dècada. I tot i que sóc molt escèptic amb les col·laboracions entre aquest tipus d'artistes, s'ha de reconeixer que la combinació de les seves veus queda molt bé (encara que no negaré que m'hauria agradat sentir-les cantar juntes més).

Bloodpop, Tchami i Burns són els responsables producció de Rain On Me, mentre que de la mateixa manera que va passar amb Stupid Love, Gaga no apareix als crèdits com a productora (tot i que, com no podia ser d'una altra manera, sí que hi apareix com a autora de la cançó).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada