12 de maig 2020

Nicki Minaj aconsegueix el seu primer #1 al Hot 100

Nicki Minaj anuncia su nuevo álbum, 'Queen', para el mes que viene ...Ahir al vespre Billboard va actualitzar el seu Hot 100, que com ja sabreu recull les 100 cançons del moment als Estats Units utilitzant una fórmula que combina les vendes digitals i físiques, els streams i la ràdio del país nord-americà, i per primera vegada podem trobar a Nicki Minaj ocupant-ne la primera posició.


El nou número 1 de la llista estatunidenca és la nova versió de Say So, l'èxit originalment signat únicament per Doja Cat i que fa uns dies estrenava un remix amb la participació de Nicki Minaj. La versió original de Doja Cat en solitari ocupava el número 6 la setmana passada, però durant els últims set dies la nova versió ha venut més que la original i, per tant, el remix de Say So s'ha convertit en el primer número 1 per a totes dues.



En part em sembla una llàstima que Nicki Minaj hagi aconseguit el seu primer (i òbviament de moment únic) com a artista convidada en el remix d'una cançó que ja era un èxit, i que ella ha transformat en un èxit encara més gran. Però d'altra banda, m'alegro molt que la rapera hagi aconseguit un dels pocs assoliments que li faltaven per aconseguir, i que molts pensàvem que no aconseguiria mai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada