21 de maig 2020

Doja Cat se suma al remix d'In Your Eyes

Imatge
The Weeknd ha presentat avui una nova versió de la seva cançó In Your Eyes, que compta també amb la participació de Doja Cat. In Your Eyes és l'actual senzill d'After Hours, el sisè treball discogràfic de The Weeknd que va sortir fa un parell de mesos, i sincerament em sembla una de les millors cançons del que portem del 2020.

Com acostuma a passar amb la majoria de remescles d'aquest tipus, la nova versió no suposa un canvi enorme en comparació amb l'original: la segona estrofa de la cançó se substitueix per la nova part que canta la intèpret de Say so. No em desagrada però tampoc millora substancialment la cançó, pel que crec que seguiré escoltant la versió original de la cançó, que és a la què estic acostumat.

A In your Eyes li està costant molt enlairar-se a les llistes: tot i ser una bona cançó i tenir un so accessible per a tothom, l'èxit massiu de blinding Lights (que tot i que va sortir al Novembre encara és una de les cançons més escoltades arreu del món) està limitant molt les possibilitats d'èxit del nou senzill del disc (un fenomen cada cop més habitual, per cert). Veurem si aquesta nova versió aconsegueix donar-li un impuls a la cançó, que ja compta amb un videoclip oficial des de fa mes d'un mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada