1 de maig 2020

Remixes 16.1

ImatgeAquesta setmana diversos artistes pop han rellançat els seus actuals senzills afegint-hi la participació d'un altre artista per donar-los-hi un impuls a les llistes: Megan Thee Stallion afegeix Beyonce a Savage, Doja Cat incorpora Nicki Minaj al remix de Say so i el raper Gunna s'uneix a Camila Cabello i DaBaby per la nova versió de My Oh My.


És indubtable que Say So de Doja Cat és un dels èxits d'aquesta primavera, i avui la rapera i cantant estatunidenca ha estrenat el remix de la cançó que compta amb la participació de Nicki Minaj. Com a mínim incorpora una mica més de novetats més que la majoria de remixes d'aquest estil, ja que també incorpora canvis en la producció, però tampoc em sembla res de l'altre món.



Camila Cabello també rellança el seu actual senzill My Oh My, una col·laboració amb DaBaby en la seva versió original i ara també amb la participació de My Oh My. Musicalment, no afegeix gaire cosa interessant, però a veure si li pot donar un impuls al Hot 100 i fer entrar la cançó al top 10.




Savage s'ha convertit en el primer èxit en solitari de la rapera Megan Thee Stallion. L'autora de Hot Girl Summer ha estrenat una nova versió del segon senzill del seu recent EP Suga que compta també amb la col·laboració de Beyoncé. La versió original no m'acabava d'agradar, i el remix tampoc: segueix sent una cançó bastant plana i amb una producció totalment simple. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada