14 de maig 2020

Martin Garrix llança Higher Ground

ImatgeMartin Garrix ha publicat avui el seu esperat nou senzill Higher Ground, que compta amb la veu del cantautor suec John Martin. El DJ/Neerlandès fa mesos que l'utilitzava durant els seus sets i en les últimes setmanes ja n'havia confirmat que seria el seu proper llançament.

Després d'un parell de llançaments més orientats al pop, Higher Ground és la primera producció house (en qualsevol dels seus estils) que Garrix ens presenta aquest 2020. És tracta d'una cançó progressive house amb un so èpic, que no resulta especialment fresc i innovador. De totes maneres, això no vol dir que sigui una mala cançó: no sé si és només cosa meva, però ja us he dit diverses vegades que aquest so, tot i que ha estat el meu preferit durant molt temps, ja em satura una mica. Un dels punts forts de Higher Ground és l'apartat vocal, practicament tan interessant com la producció.

Garrix ha treballat en la composició de Higher Ground amb tres músics de molt renom en el panorama, a banda d'amb John Martin: Michael Zitron: Kristoffer Fogelmark (més conegut pel seu pesudònim Bonn i que ha posat veu a diverses produccions de Garrix) i Albin Nedler.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada