17 de maig 2020

Remescles setmana 18

Chromatica di Lady Gaga, annunciata la data d'uscita del nuovo ...Robin Schulz, Lady Gaga i Jax Jones van compartir divendres noves remescles pels seus actuals senzills.


Clean Bandit han remesclat In Your Eyes, el senzill més recent de Robin Schulz que compta amb la veu d'Alida i va sortir el passat mes de Gener. Em sembla que és una bona remescla, ja que conté l'essència de l'original, però li dona un so una mica més contundent.




Lady Gaga va compartir divendres la primera remescla oficial pel seu actual senzill Stupid Love, de moment l'únic avançament que tenim del seu sisè àlbum Chromatica. Els encarregats de remesclar Stupid Love han estat Vitaclub, el projecte conjunt de BURNS i Bloodpop, dos dels productors amb qui Gaga ha treballat pel seu proper disc. De fet, Bloodpop, juntament amb Tchami, és qui va produir la original de la cançó. Vitaclub aposten per un so house clàssic que no em desagrada, però trobo que podrien haver utilitzat més parts de la veu de la versió original. Aquesta remescla apareixerà com un dels bonus tracks de l'edició especial de Chromatica.



Per acabar tenim l'EP amb les tres remescles oficials de Tequila, l'últim senzill de Jax Jones, que compta amb la coproducció del DJ francès Martin Solveig i la veu de la cantant britànica RAYE. La primera remescla és la de Waze & Odissey, que és bastant minimalista però no em desagrada. La següent és la de Lost Frequencies, que és la que tenia més ganes de sentir. Com és habitual en les produccions d'aquest músic belga, combina sons més orgànics durant les estrofes amb un drop amb un so més electrònic i contundent. La producció de m'encanta, però es tracta d'una remescla i trobo que la instrumental no encaixa gens ni mica amb la veu i sembla un mashup mal fet més que una remescla feta per un DJ de renom mundial, malgrat la instrumenta sí que m'hagi agradat molt. La tercera i última remescla de l'EP és la de Redfield que porta Tequila a un so més contundent mantenint l'essència de la original. No introdueix cap canvi indreïble, però el resultat és més que correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada