3 de maig 2020

Remescles 16.2

Imatge
Angèle, Mabel i Ava Max estrenen noves remescles dance per les seves cançons més recents.

Ava Max estrena dos remescles més per Kings & Queens, signades per Until Dawn i James Carter. La primera, ralenteix el nou senzill d'Ava Max una mica i el porta a un so dance fàcil i poc original. El resultat és correcte, però res més que això. La remescla que n'ha fet James Carter no és gaire diferent: el productor britànic transforma Kings & Queens en una pista deep/future house de manera bastant previsible, però com a mínim aconsegueix que soni molt bé.

AVA MAX · Kings & Queens (The Remixes)

Mabel publicar l'EP de remescles del seu senzill Boyfriend, que en conté un total de 4: les 3 que ja havia estrenat individualment i una nova, que és la que ha fet el DJ britànic 220KID. Apostant per un so deep house que està bé i sens dubte més interessant que la producció de la versió original.


Mabel · Boyfriend (Remixes)


Lost Frequencies ha publicat la remescla que ha fet de Flou, un dels senzills de l'àlbum debut de la cantant belga Angèle. No coneixia la cançó original però la remescla m'ha agradat, tot i que no em sembla tan interessant com l'últim senzill original que Lost Frequencies va presentar alguns dies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada