30 d’abr. 2020

Novetats mes d'Abril.

Avui acaba el mes d'Abril, i com sempre us proposo repassar les deu novetats més destacables de les últimes setmaes. Aquest ha estat un mes atípic al món real, i també a la indústria musical, pel que aquesta llista més aviat son els 10 artistes que s'han atrevit a estrenar música.



Imatge10. Aluna - Body Pump

Aluna Francis ha presentat avui mateix el seu primer senzill en solitari, Body Pump, una cançó pop-dance amb elements Deep House amb la producció. A banda d'interpretar-la, l'artista britànica ha composat i produit Body Pump. Probablement l'acabi escoltant moltes més vegades que altres cançons de la llista que he col·locat en millors posicions, però la veritat és que no em sembla una cançó especialment bona, especialment si la comparem amb la música d'AlunaGeorge


Imatge9. Nicky Romero, Deniz Koyu, Alexander Tinderbrink - Destiny

Després d'haver col·laborat fa un parell d'anys a Paradise, Nicky Romero i Deniz Koyu tornen a presentar una producció conjunta anomenada Destiny, que compta amb la veu del cantautor suec Alexander Tinderbrink. Destiny és una cançó progressive house que can en un primer momebt em va semblar ser genèrica, i que està clar que no és res nou si la comparem amb altres pistes de Nicky Romero, però amb les escoltes m'ha anat agradant cada vegada una mica més. 


Imatge
8. Lot Frequencies, Zonderling, Kelvin Jones - Love to Go

Fa unes setmanes Lost Frequencies va estrenar la seva primera nova original des del llançament del seu segon àlbum Alive and Feeling Fine, publicat a finals de l'any passat. El productor Belga torna a col·laborar amb Zonderling per presentar Love To Go. Si bé és cert que el drop va molt en la mateixa línia que el de Crazy, la seva anterior col·laboració que és un dels èxits més grans de les carreres de tots dos, en general la cançó sona molt fresca i bastant original, també en part a la bona feina pel que fa a la veu, a càrrec del cantautor britànic Kelvin Jones.
Imatge

7. Michael Calfan i Martin Solveig - No Lie

El DJ i productor francès Michael Calfan ha estrenat el seu nou senzill No Lie. Aquesta coproducció amb el seu compatriota Martin Solveig, una pista house suau amb una veu també senzilla però que fa que la cançó resulti molt més efectiva. Tot i que feia bastant temps que els nous llançaments de Calfan no m'acabaven de convèncer, No Lie m'ha agradat molt.





Imatge6. Syn Cole, Graham Candy - Gold

El productor estonià Syn Cole està deixant l'estil Progressive House melòdic que ha caracteritzat la seva música els primers anys de la seva carrera, i últimament està apostant per un estil únic, personal i bastant difícil d'encasellar. Fa uns dies va col·laborar amb el vocalista neozelandès Graham Candy, que probablement us soni per les seves col·laboracions amb Robin Schulz, Thomas Gold i, sobretot, amb Alle Farben, amb qui va signar l'èxit Far Away She Moves.




5. Aleesha - Like Nicki


L'artista eivissenca Aleesha estrenava fa unes setmanes, una cançó de trap que menciona la seva principal referència del rap femení: Nicki Minaj. Sobre una producció minimalista però excèntrica, Aleesha aconsegueix construir una cançó molt addictiva. No és la meva cançó preferida d'Aleesha, però sí que em sembla la millor novetat del mes a nivell de música urbana, no només nacional.



Imatge
4. Inna - Not My Baby

A començament de mes, Inna va estrenar el seu senzill Not My Baby, la seva primera cançó en solitari des que va publicar el seu sisè treball discogràfic Yo el passat mes de Maig. També és una cançó la meva opinió de la qual ha anat canviant: en un primer moment el fet de tornar a aquest so dance em va semblar un pas enrere, però ha acabat convertint-se en una de les meves novetats preferides del mes. No és la seva cançó més original, però segueix sent una pista dance més que sòlida.


Imatge3. Oliver Heldens, Boy Matthews - Details


Fa algunes de setmanes, Oliver Heldens va estrenar Details, una de les seves millors propostes en molt de temps. En aquest senzill, que compta també amb la fantàstica col·laboració del cantant anglès Boy Matthews, Heldens torna a combinar les inluència de la música dels anys 80 durant les estrofes amb un drop Future house.


Imatge



2. Armin Van Buuren, Tom Staar, Mosimann - Still Better Off

Armin Van Buuren ha estrenat una nova producció cada divendres del mes i, de fet, m'ha resultat decidir-me per només una de les seves novetats pel rànquing. Podria haver escollit la seva  col·laboració amb Brennan Heart i Andreas Moe, una producció progressive house fantàstica anomenada All On Me que també mereixeria la segona posició en aquesta llista, però finalment, com que només incloc una novetat per artista, finalment m'he decantat per Still Better Off, una pista de techno melòdic també genial, que compta amb la coproducció de Tom Staar i la veu de Mosimann.

Kygo anuncia su nuevo sencillo, "I´ll Wait" - All Music Spain
1. Kygo, Sasha Sloan - I'll Wait

Sens dubte, la millor novetat del mes d'Abril, ha estat el segon avançament de Golden Hour, el tercer àlbum de Kygo que sortirà en els propers mesos. El productor noruec torna a col·laborar amb la cantautora estatunidenca Sasha Sloan a I'll Wait, una cançó on aposta per un so més melòdic, deixant de banda els vocal chops que protagonitzen bona part de les seves produccions recents. I'll Wait és una pista dance genial, tant a nivell de la veu com del drop; tot i que tampoc aporta res de nou necessàriament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada