16 de nov. 2016

Top 5: Unorthodox Jukebox

BrunoMarsUJAlbumCover.png
Una mica més de dos anys després de llançar Doo Wops & Hooligans, Bruno Mars tornava amb nou àlbum: Unorthodox Jukebox. D'aquest disc, en va extreure cinc senzills: Locked Out Of Heaven, When I Was Your Man, Treasure, Gorilla i finalment Young Girls.
A mi, personalment, aquest disc no em va agradar tant com el primer. Sí que és cert que té moltes cançons excel·lents, però en té més de fluixes de les que hauria de tenir un disc de 10 pistes.




5. Locked Out Of Heaven

En la cinquena posició hi he decidit situar el potent primer senzill del disc, que tot i que quan va sortir em va deixar una mica fred a hores d'ara m'encanta. El que sí que millora de cara a Unorthodox Juukebox és la instrumentació, en part gràcies a la participació de Mark Ronson en diverses de les cançons del disc. Aquesta cançó va ser un èxit arreu del món, arribant al número 1 al Hot 100 i a Canadà; al número 2 al Regne Unit i al número 3 a França i Espanya.

4. Treasure

Aquesta cançó d'influències disco va ser el tercer senzill del disc, publicat de cara a l'estiu de 2013. Va assolir bones posicions en la majoria de mercats encara que no tan bones com els dos anteriors senzills, arribant al top 5 del Hot 100 de Billboard; però quedant-se a la dotzena posició al Regne Unit. 

3. When I Was Your Man

Aquesta balada va ser llançada com el segon senzill del disc, arribant novament al número 1 del Hot 100, però quedant-se al número 2 al Regne Unit. Es tracta d'una cançó downtempo on Bruno Mars parla de com se sent després que la seva ex-parella hagi trobat una altra persona i s'adona del que hauria d'haver fet "quan era el seu noi" però que no va fer.

2. Show Me

Aquesta cançó és una nova prova que el reggae és un del gèneres que amb més bon gust toca Bruno Mars, Opino que hauria estat molt més bona tria com a senzill que Young Girls o Gorilla.

1. If I Knew

If I Knew és la cançó que tanca el disc (En la seva edició estàndard) i per mi la millor. Es tracta d'una cançó soul molt breu, però amb una instrumentació molt ben trobada, on practicament són igual d'importants les segones veus que fa Phillip Lawrence com la vocal principal de Bruno Mars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada