1 de nov. 2016

Closer es converteix en la cançó amb més setmanes al número 1 d'aquest any al Hot 100

Resultat d'imatges de chainsmokers twitter
Aquesta setmana Closer passa la seva onzena setmana a la primera posició, pel que destrona One Dance de Drake com el número 1 més llarg d'aquest any en aquesta llista, i amb (De moment) dos setmanes més al número 1 que Work, que és el tercer. Com que queden menys de  setmanes per a que finalitzi l'any ja és l número  més llarg de l'any matemàticament. The Weeknd, Twenty One Pilots, Bruno Mars i DJ Snake amb Justin Bieber completen el top 5. 



També hem de parlar de Side To Side, que aquesta setmana arriba a la setena posició, la més alta a la què mai ha arribat. Fora del Top 10, Love On The Brain de Rihanna re-entra a la posició 80 (Va entrar a la llista abans de ser llançada com a senzill després de l'actuació que Rihanna en va fer als Billboard Music Awards al Maig). Pel que fa a les cançons de Joanne, ens trobem A-Yo al número 66, Milion Reasons al 57 i Perfect Illusion al 78.

A més hem de parlar de la entrada a les principals llistes de Fake Love, el nou senzill de Drake: 24 al Hot 100 (7 a la llista Hip-Hop/R&B de Billboard), 37 al Regne Unit (4 a la llista R&B), 86 a la llista francesa i 32 a la de Canadà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada