1 de nov. 2016

Protagonistes Octubre 2016

Com sempre que s'acaba un mes, arriba el torn de repassar els set artistes dels que més hem parlat durant el mes que deixem enrere, en aquest cas l'Octubre.



7. Nicky Romero
Total de mesos: Mesos consecutius: 2

Aquest mes Nicky Romero ha estrenat la seva nova producció Crossroads, en col·laboració amb el duo de DeeJays d'Amsterdam Navarra. A més, ha publicat videoclip pel seu anterior senzill Take Me, on col·laborava amb Colton Avery.

Resultat d'imatges de ariana grande billboard6. Ariana Grande
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Ariana Grande ha anunciat les dates europees de la seva gira Dangerous Woman Tour, entre les què n'hi ha una el dimarts dia 13 de Juny al Palau Sant Jordi de Barcelona. Això ja és motiu de sobres per ser una de les protagonistes del mes.

Resultat d'imatges de tove lo billboard5. Tove Lo
Total de mesos: Mesos consecutius: -

El dia 28, Tove Lo va publicar el seu segon àlbum d'estudi Lady Wood, del qual unes setmanes abans en va avançar True Disaster. A més, ja ha desvelat que té la intenció de llançar el seu tercer disc, que serà una continuació de Lady Wood al 2017.

4. Drake
Resultat d'imatges de drake billboardTotal de mesos: Mesos consecutius: -

Encara està assaborint l'èxit de Views, però el raper de Toronto ja anunciat que llançarà el seu proper treball discogràfic More Life, del qual n'ha estrenat ja Fake Love, Sneaking i 2 birds 1 stone. Durant el mes d'Octubre, One Dance ha esdevingut la cançó amb més reproduccions de la història de Spotify, amb més de 900 milions i ha batut el rècord de més nominacions als American Music Awards amb un total de 13. A més, ha anunciat la seva gira europea per principis de 2017, que de moment no passarà pel nostre país.

3. Bruno Mars
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Aquest mes per fi ha estat una realitat el retorn de Bruno Mars, després de 4 anys sense publicar disc. El seu tercer disc s'anomena 24K Magic, igual que el seu primer senzill que actualment es troba als top 10s de la majoria de llistes del món; i sortirà el 18 de Novembre. El hawaiià va estar presentant el seu nou senzill a SNL, on a més va estrenar una altra cançó anomenada Chunky, la versió d'estudi de la qual encara no hem pogut sentir.


2. Martin Garrix
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Des de fa uns dies, Martin Garrix està considerat com el milor DJ del món per la llista de DJ Mag. No sabem si per celebrar-ho perquè ja ho sabia abans que fos oficial o no, però la qüestió és que durant una setmana, l'holandès va estrenar 7 noves cançons, una cada dia; entre les que hi ha Hold On & Believe.

 1. Lady Gaga
Total de mesos: 10 Mesos consecutius: 3
Lady Gaga Drops Apple Music Commercial Featuring 'A-YO'
I la protagonista del mes no podia ser altra que Lady Gaga, que el dia 21 va editar el seu cinquè treball discogràfic en solitari Joanne. Abans del llançament del mes va estrenar dos promo/countdown singles: Milion Reasons, que serà el segon senzill oficial, i A-Yo. Per recolzar el llançament del disc, Gaga ha fet una minigira de tres dates a bars dels Estats Units, va passar per SNL i per The Late Late Show, el programa de James Corden; i ha estrenat el primer episodi del documental making Joanne, que és el que es correspon a l'enregistrament d'A-Yo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada