11 de nov. 2016

Novetat: Syn Cole - Californication

Sembla que la moda de fer versions EDM de cançons dels anys 90 no s'acabarà aviat, i unes setmanes després de rebre la versió que David Guetta va fer de Would I Lie To You, avui es posa a la venda la que Syn Cole fa de Californication dels Red Hot Chili Peppers. Aquest és un llançament que ve del segell d'Avicii PRMD, que de fet va ser ell qui va descobrir aquest productor d'Estonia, que va sonar-se a conseixer relativament quan Avicii va fer un edit de la seva producció Miami 82.
La versió de Syn Cole ha fet amb la vocalista Caroline Pennell de Californication s'ha posat a la venda en dos versions: la original i una VIP (Variations in Production).

La original s'ha estrenat acompanyada d'un Lyric Video. El drop afegit en aquesta versió no casa gens amb les estrofes i la tornada, molt similars a la original; i a més és més del mateix. M'ha sorprés molt negativament, ja que m'esperava molt més de Syn Cole.



I si la original és fluixa, prepareu-vos per la VIP, encara que com a mínim, presenta un estil nou per aquest DJ estonià apostant pel future house.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada