17 de nov. 2016

Top 5: Altres cançons de Bruno Mars

Resultat d'imatges de BRUNO MARS lighters BLOGSPOT
Si ho comparem amb la resta d'artistes, Bruno Mars ha publicat al llarg de la seva carrera moltes més cançons fora dels seus discos; ja siguin col·laboracions amb altres artistes o cançons per a bandes sonores. A continuació en teniu les que més valen la pena descobrir si només heu escoltat els seus dos àlbums sota el meu punt de vista.

5. Nothin' On You
Una de les primeres cançons que vam poder escoltar de Bruno Mars (de fet, va ser el seu primer senzill oficial) va ser aquesta col·laboració amb el raper B.O.B, que posteriorment va participar a The Other Side, una de les cançons de Doo Wops and Hooligans. Va ser el primer número 1 de Mars tant als Estats Units/Hot100 com al Regne Unit.

4. Uptown Funk
Segurament no cal que digui res d'aquesta cançó, ja que tots la coneixerey de sobres. És la sisena cançó més exitosa de tots els temps (Font) amb més de 14 Milions de còpies venudes mundialment (10 als Estats Units) i més 1900 milions de reproduccions al seu videoclip oficial.

3. Billonaire


Uns mesos després de llançar Nothin' On You, es va publicar Billonaire, on el hawaiià col·labora amb Travie McCoy. Va ser el seu segon senzill oficial i va arribar abans del primer avançament de Doo Wops & Hooligans. Tot i que no va tenir l'èxit de Nothin' On You va aconseguir uns envejables número 3 al Regne Unit i número 5 a Billboard i ha venut més de tres milions de còpies.


Dada: Curiosament, tant Billonaire com Nothin' On You són els senzills debut de Travie McCoy i B.O.B respectivament.

2. Lighters

De les nombroses col·laboracions que Bruno Mars va llançar durant la promoció del seu àlbum debut, sense cap mena de dubte em quedo amb aquesta que va fer amb Bad Meets Evil, projecte conjunt d'Eminem i Royce Da 59. Va tenir bastant menys èxit que Mirror iles ja mencionades Nothin' On You i Billonaire, encara que la cançó fos -sempre sota el meu punt de vista- molt millor i Eminem sigui un artista molt més famós que B.O.B i Travie Mc Coy.

1. It Will Rain

I en la primera posició no podia col·locar-hi la preciosa cançó que Bruno Mars va fer per a la banda sonora de la primera part de l'adaptació d'A Trenc D'alba, l'últim llibre de la saga Crepuscle, que en aquell moment em tenia tant fascinat com la música de Bruno Mars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada