7 de nov. 2016

Comentari de la gala dels EMAs

Bruno Mars presentant 24k Magic
Ahir a la nit vam poder veure la gala dels European Music Awards d'MTV, que aquest any va tenir lloc a Rotterdam. No us parlaré de tots els guanyadors, que trobareu aquí, però sí que comentaré algunes de les categories:



Bebe Rexha i Martin Garrix


Sorry de Justin Bieber va ser coronada com la cançó de l'any. Personalment no ho comparteixo en absolut, però està clar que ha estat una de les cançons que més ha sonat durant els darrers 12 mesos, sinó la que més. Starboy de The Weeknd i Daft Punk va ser premiat com el vídeo de l'any, cosa que no deixa de xocar-me, més si recordem que les nominacions es van publicar abans que el videoclip d'aquesta cançó. Molt misteriós tot, i més si tenim en compte que és l'únic guardó que dóna el jurat i no els fans en aquesta gala. Ens vam quedar tots sorpresos que Shawn Mendes s'emportés el premi a millor artista masculí, ja que semblava impossible que no fos per Drake o Justin Bieber. El premi a la millor artista femenina va ser per a Lady Gaga. Ja sé que no és la que més s'ho mereix, però em vaig alegrar molt al veure que guanyava aquesta categoria a la que, encara que jo hi havia votat un munt de vegades, donava per perduda. Gaga també es va emportar el premi a millor look, amb el que suma un total de 10 EMAs, convertint-se en l'artista femenina més premiada en la història d'aquests premis.
Shawn Mendes

La presentadora de la gala va ser Bebe Rexha, que no va fer digne de mencionar, cosa que tampoc us diré que em sorprengués. Els presentadors de les anteriors edicions (Ed Sheeran i Ruby Rose, Nicki Minaj, RedFoo) van donar molt més joc. A més, Rexha es va pujar dos vegades a l'escenari, una en solitari i l'altra amb Martin Garrix per presentar Name Of Love.
I això ens porta a les actuacions. No us parlaré de totes, sinó que només les més destacades per mi. Bruno Mars va obrir la gala presentant 24k Magic. Una actuació més que correcta, però res que Bruno Mars no hagués fet abans. Sigui com sigui per mi va ser sens dubte la millor actuació de la nit.


Com ja he dit, una altra de els actuacions va ser la de Martin Garrix amb Bebe Rexha presentant Name of Love. El DJ holandès va tocar la guitarra sense ser fer res especial, però com a mínim prenent un paper més actiu que Afrojack durant la seva. Bebe Rexha va estar vocalment correcta, cosa que no es pot dir d'altres directes d'aquesta mateixa cançó.
Zara Larsson

També va estar als EMAs presentant el seu nou senzill The Weeknd, que va fer una actuació correcta però sense ser res destacable: simplement van posar la base de Starboy i hi va cantar al damunt.
I acabo parlant de Zara Larsson que va cantar un medley dels seus èxits Lush Life i Ain't My Fault. Vocalment va estar molt bé i visualment potser va ser la proposta més atractiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada