12 de nov. 2016

Els nous projectes cinematogràfics de Rihanna i Lady Gaga

En els últims dies, hem rebut noves notícies sobre els propers projectes cinematogràfics tant de Lady Gaga com de Rihanna. Encara que se surten del tema del blog, estic segur que això interessarà als fans de la novaiorquesa i la barbadenca. A continuació en teniu un resum.
Ocean's 8 (Rihanna)


Com molts sabreu Rihanna actualment es troba rodant la pel·lícula Oceans' 8, que és una nova versió de la pel·lícula Oceans' 11, però amb 8 protagonistes femenines. Aquesta setmana ha estat rodant escenes exteriors pel que finalment hem pogut veure per a què era el seu nou look amb rastes. 

Tota la informació sobre Oceans' 8, que s'estranarà el dia 8 de Juny del 2018.

   

American Crime Story (Lady Gaga)

Fa exactament una setmana es va confirmar la participació de Lady Gaga a la sèrie American Crime Story, dirigida per Ryan Murphy (Director d'AHS). Aquesta temporada se centrarà en l'assasinat de Gianni Versace (El fundador de la marca de moda) l'any 1997. Lady Gaga interpretarà el paper de la seva germana i actual directora dela firma Donatella.
El rodatge d'aquesta sèrie començarà a principis de l'any que ve i encara no hi ha data fixada per l'estrena de la sèrie, tot i que ja se sap que durarà 10 capítols.

Valerian And The City of a Thousand Planets (Rihanna)

Aquesta setmana també s'ha estrenat el trailer d'aquesta pel·lícula, que tot i que no està protagonitzada per Rihanna, hi apareixerà. Al tràiler la podeu veure al minut  1:18 (Només durant un parell de segons).




A Star Is Born (Lady Gaga)

Lady Gaga i Bradley Cooper protagonitzaran aquest remake d'un clàssic del cinema. Ahir vam saber que s'estrenaria el dia 28 de Setembre del 2018, tot i que encara no ha començat el rodatge, que no començarà fins l'any que ve. Dels quatre projectes, és l'únic en el que Gaga (O Rihanna si es donés el cas) participarà en la banda sonora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada