12 de nov. 2016

Bruno Mars presenta 24k Magic a la TV Noruega + entrevista

Bruno Mars va estar ahir a la nit al programa de la televisió noruega Skavlan presentant el seu senzill 24k Magic. Abans de l'actuació, el van entrevistar, i també us la deixo a continuació (El vídeo està en anglès, i també us n'he escrit un minut).








  • Diu que fa tants estils de música diferents perquè va començar la seva carrera composant per altres artistes, i com que tenia que fer el que li demanaven; es va veure forçat a obrir-se cap a nous estils.
  • En aquesta entrevista diu que mentres estava fent el disc no podia parar de pensar en els petits detalls, com per exemple els ritmes de la percussió. I ara que el disc ja està acabat, sempre està pensant en tots els detalls, però en aquesta ocasió dels directes. El que més l'hi agrada fer per desconnectar és anar al cinema i jugar a cartes, especialment al Poker.
  • Es va plantejar aquest àlbum com si tingués un guió, és a dir; visualitzant ell i la seva banda actuant, les entrevistes, la reacció del públic.
  • L'entrevistador li va demanar que triés una (Només una) cançó que sempre el fa ballar, al que Mars va respondre que en aquell moment deia Superfreak de Rick James, després de dir que era la pregunta més dificil de totes les que l'hi havien fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada