28 de nov. 2016

Bruno Mars és queda sense el #1 a cap dels principals mercats

Bruno Mars - 24K Magic (Official Album Cover).png
Avui amb l'actualització de la llista de Billboard am pogut saber que 24K Magic no va aconseguir ser el disc més venut de la setmana en la que es va posar a la venda, venent 194 miles de còpies (230 si es compten els streams equivalents), quedant-se molt per darrera de les 282000 còpies (293000 amb streams) del nou àlbum de Metallica. Tampoc no ha aconseguit el número 1 al Regne Unit, quedant-se a la tercera posició per darrera de Metallica i Little Mix, i venent més de 52 milers de còpies en la seva primera setmana en aquest país.
Sigui com sigui, el mediocre nou disc de Bruno Mars només ha aconseguit situar-se al número 1 a la llista taiwanesa, a hores d'ara quan la majoria de llistes (Però no totes, per exemple la espanyola no) s'han actualitzat. Ha pogut ser número 2 (a més d'a Billboard) a Canadà, França i Nova Zelanda; i número 3 a Austràlia a més d'al Regne Unit.

Com a mínim, la part bona és que amb la expectació pel nou disc, el senzill 24K Magic assoleix una nova màxima posició al Hot 100 de Billboard: el número 4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada