21 de nov. 2016

Side To Side arriba al top 5 del Hot 100, i Olly Murs aconsegueix un altre àlbum número 1 UK


Com sempre, amb l'excusa de l'actualització de Hot 100 de Billboard cada dilluns al vespre repassem una mica les llistes més importants del món. Com ja he dit, per primera vegada Side To Side -la col·laboració d'Ariana Grande i Nicki Minaj- se situa al top 5, arribant a la posició número 4. El top tres segueix igual que la setmana passada: Starboy, Closer i Black Beatles, en aquest ordre; que fan un tap que fa semblar improbable que Side Side (Que seria el primer número 1 al Hot 100 tant per una com per l'alta) tingui cap possibilitat de ser número 1. Aquesta cançó és el quart Top 5 d'Ariana Grande en aquesta llista, i el vuitè de Nicki Minaj.
També assoleix una nova màxima posició el nou senzill de Rihanna Love On The Brain, que aquesta setmana puja 15 posicions fins el número 50.

Una altra cosa que hem de tenir en compte és que aquesta és la primera llista que comptarà per els càlculs anuals de Billboard del 2017.



Enllaç permanent de la imatge incrustadaAnem ara al Regne Unit, on Olly Murs aconsegueix el seu quart àlbum número 1 consecutiu amb 24 HRS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada