14 de nov. 2016

Nou número 1 al Hot 100 + Rècord Nicki Minaj (BB200)

Blackbeatles.jpg
Després de 12 setmanes al número 1, The Chainsmokers i Halsey abandonen la primera posició del Hot 100 de Billboard (Matemàticament, ja són la cançó que més setmanes ha passat al número 1 en aquesta llista del 2016) i cedeixen l'honor a Black Beatles de Rae Sremmund, la cançó del mannequin Challenge. Aquesta situació em recorda molt quan el Harlem Shake va ser número 1 al 2013 perquè era la música de fons a molts vídeos virals i no perquè a la gent realment li agradés la cançó.

Bàsicament es pot dir que la pujada de Black Beatles ha fet baixar una posició a la gran majoria del top 10 (Closer 1-2, Starboy 2-3, Heathens 3-4,..), que actualment està molt més dominada per música Hip-Hop/rap del que és habitual. La excepció seria 24k Magic de Bruno Mars, que després de debutar al número 5 i començar ja a baixar torna a pujar fins a situar-se al número 6.


Nicki Minaj - The Pinkprint (Official Album Cover).png
També hem de parlar d'un rècord que Nicki Minaj ha batut a la llista Billboard 200: The Pinkprint, el seu espectacular tercer àlbum d'estudi  -i l'últim disc que ha editat a hores d'ara- acaba de sumar la seva setmana número 100 a la llista Billboard 200, pel que es converteix en l'únic àlbum de la història d'una artista femenina Hip-Hop en aconseguir-ho. Aquest disc no va arribar a ser número 1 a la llista de Billboard, quedant-se a la segona posició.

Aquest disc conté l'èxit Anaconda, però també cançons tan bones com All Things Go, Bed Of Lies, Grand Piano o The Night Is Still Young.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada