16 de nov. 2016

Rumor: El proper disc de Taylor Swift estarà orientat al Hip-Hop

Resultat d'imatges de TAYLOr BILLBOARDSegons informa The Sun (una font no gaire fiable, tot s'ha de dir); Taylor Swift està buscant un so més urbà/Hip-Hop pel seu proper àlbum, i per això és que ha estat a l'estudi amb Drake.
La suposada font ha dit a la publicació britànica "Taylor sempre està buscant maneres de creixer com a artista i vol provar alguna cosa nova i inesperada pel seu proper àlbum; una combinació de sons innovadors Hip-Hop i R&B".
" No li fa por experimentar i per això s'ha envoltat de cares noves per veure si realment ella pot encaixar en aquest estil" afegeix la font ". La versió llançada com a senzill de Bad Blood tenia una essència menys pop i va ser un gran èxit, així que pensa que als seus fans els hi agradarà aquesta direcció."
En relació amb Drake diu que "[Drake] ha estat amic seu durant un temps i semblava una evidència que tard o d'hora treballarien junts a l'estudi. A més de composar amb ella, ell s'està encarregant de la producció d'unes quantes cançons i fins hi tot col·labora vocalment en una."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada