15 de nov. 2016

Top 5: Doo Wops & Hooligan

The silhouette of a rocket is shown flying away through a yellow background, leaving behind a trail on which the silhouette of a fedora-wearing man is walking. The words "Bruno Mars", in beige capital font, and "Doo-Wops & Hooligans", in lower case black font, are printed to the right.Bruno Mars va debutar l'any 2010 amb Doo-Wops & Hooligans, un fabulós àlbum del qual en va extreure com a senzills Grenade, Just The Way You Are i The Lazy Song (i en alguns mercats també Marry You i/o Count On Me). A continuació us en deixaré les cinc millors cançons sota el meu punt de vista.

abans que res voldria dir-vos que durant molt temps Doo Wops & Hooligans va ser el meu àlbum preferit, però a hores d'ara el tinc molt cremat i practicament no l'escolto mai. Una cosa similar em va passar amb The Fame i The Fame Monster de Lady Gaga, que en el segon cas es va passar però en el primer cas no. Tot i això us he de dir que m'ha costat molt fer aquesta sel·lecció i deixar altres cançons tan bones com The Other Side o Our First Time.

5. Liquor Store Blues

Obro aquesta llista amb aquesta cançó Reggae on Bruno Mars col·laborava amb Damian Marley (Fill de Bob Marley). És la cançó més obscura d'aquest disc, potser juntament amb The Other Side. Aquesta cançó no va ser mai llançada com a senzill oficial (Només com a  countdown single dos setmanes abans de la publicació de Doo Wops & Hooligans) però compta amb un videoclip, al contrari que Marry You i Count On Me que sí que van ser publicades en aquest format.

4. Marry You

Tot i no tenir videoclip i no haver estat llançada com a senzill en la majoria de països, aquesta cançó és una de les més conegudes ja que ha tingut molta presència als mitjans (Va ser una de les cançons de Mars que van cantar a Glee i en algunes pel·lícules, en escenes de bodes). La lletra d'aquesta cançó (Com no costa massa deduir) parla sobre una proposició de matrimoni.

3. The Lazy Song

Aquesta cançó particularment és la que em va fer fan de Bruno Mars (Just The Way You Are i Grenade mai m'han acabat d'agradar tant com la majoria de cançons de la seva discografia, i tot i que ja les coneixia abans tampoc em van cridar massa l'atenció). Tot i que no va arribar a ser número 1 a Billboard va sonar molt a l'estiu del 2011 arreu del món, en part gràcies al seu divertit videoclip.

2. Count On Me

En la segona posició he decidit situar-hi Count On Me, una cançó que parla sobre el valor de l'amistat. Aquesta cançó és l'exemple perfecte de l'actitut més innocent que tenia Bruno Mars durant la promoció del disc. Count on Me va ser enviada a les ràdios en alguns països com a últim senzill del disc, i va tenir un impacte comercial bastant considerable per tractar-se d'un senzill d'aquestes característiques.

Resultat d'imatges de bruno mars 20111. Talking To The Moon

No he dubtat ni un segon en quina cançó havia de situar a la primera posició: aquesta canço és sens dubte una de les millors de la discografia del hawaiià, i per mi la millor del seu debut discogràfic. Hi ha dos versions d'aquesta cançó a partir de la segona edició del disc (La de 12 pistes o les més completes, a la de 10 no): la original i una on la canta només acompanyat del piano.

Trobeu a faltar alguna cançó? Quina és la vostra cançó preferida d'aquest disc? M'ho podeu explicar als comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada