19 de nov. 2016

Top 5: Cançons de Bruno Mars per a altres artistes

Resultat d'imatges de the smeezingtons blogspotBruno Mars també ha composat i produit moltes cançons per altres artistes, amb els seus col·legues Ari Levine i Philip Lawrence, sota el nom de The Smeezingtons: Beyoncé, Adele, Alicia Keys i Adam Lambert, entre altres han cantant cançons composades per ells. A continuació en teniu cinc que no us podeu perdre.


5. All I Ask




Comencem aquest recull amb All I Ask, una de les cançons que formen part del tercer -i últim fins ara- disc d'Adele 25, publicat el Novembre de l'any passat. Precisament fa dos setmanes vam poder sentir per primera vegada aquesta cançó cantada per Bruno Mars.



4. Right Round


Tot i que s'assembli més aviat a les seves cançons, Bruno Mars és un dels autors d'aquesta cançó de Flo Rida i Kesha, que va ser la cançó amb què la cantant es va donar a coneixer l'any 2009. Right Round agafa el sample de la cançó You Spin Me Right Round de  Dead Or Alive.

3. Fuck You


L'altra de les cançons que Bruno Mars ha composat per altres artistes que més èxit va tenir és Fuck You , interpretada per Cee Lo Green i que va encapçalar les llistes d'èxits de tot el món l'any 2010. a diferència d'altres de les de la llista, on no es pot veure gaire clar el seu estil; aquesta cançó sí que encaixaria al seu àlbum debut Doo Wops & Hooligans.

2. Never Close Our Eyes


Un altre dels artistes que ha cantat una cançó composada per Bruno Mars és Adam Lambert. Concretament, és la cançó Never Close Our Eyes, que forma part del seu àlbum del 2012 Trespassing i és una cançó dance molt de l'estil que es portava alhesores que tot i que no es nota gaire que estigui composada pel hawaiià és més que correcta.

1. Tears Always Win


A la primera posició no hi podia col·locar una cançó que no fos aquesta, inclosa al penúltim àlbum d'Alicia Keys Girl On Fire, publicat l'any 2012. En aquesta cançó, Bruno Mars no només s'encarrega de la composició, sinó que també toca la guitarra. A més, si escolteu atentament us adonareu que les segones veus les fa Philip Lawrence.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada