28 de des. 2015

Un dels productors de Rihanna parla d'ANTI + Nova informació

John Glass, un dels productors de Rihanna, ha donat en una sèrie de Tweets informacions molt interessants relacionades amb el vuitè treball discogràfic de la cantant.

Sobre els possibles artistes convidats del disc ha dit que no hi haurà col·laboració amb Azealia Banks i que Rihanna va gravar un duet amb Pharell, però que no sap si formarà part del tracklist definitiu. A més va ser preguntat sobre una possible col·laboració amb Nicki Minaj, i no la va desmentir.
També va parlar sobre les dates de llançaments planejades. Com jo ja m'olorava, Rihanna volia llançar el seu vuitè àlbum a la primavera, però el raper Travis Scott, que és la seva actual parella, va convençer-la de que s'esperés uns mesos més per fer-li alguns retocs. Un cop acabats aquests retocs, Rihanna planejava llançar el seu àlbum el dia 6 de Novembre, però com ja sabeu, no va ser així. John Glass culpa d'aquest nou retard novament a Travis Scott, que li va fer tenir dubtes sobre ANTI. Encara que no hagi dit, m'imagino que té alguna cosa a veure amb el cotracte milionari que va signar amb Samsung i no només amb ell. Rihanna també es va plantejar estrenar el disc el dia de Nadal, com van informar alguns mitjans. Un cop més, va descartar la idea.
Un altre aspecte que va tractar John Glass és les presions que Rihanna va rebre. Travis Scott va presionar-la per a que fes un disc trap, gens comercial i a la discogràfica la va convencer més la idea del raper que la de Rihanna. Rihanna volia fer un àlbum que fos de molta qualitat i que resistís el pas del temps. BBHMM encaixa més amb la idea de Scott que amb la de Rihanna. Dos de les cançons que Rihanna considera que resistirien el pas del temps (I que per això encaixen amb el concepte que ella volia per al deu disc) són Kiss It Better i Higher. Sobre elles va dir que encara no està decidit, però el més segur és que acabin dins el tracklist definitiu d'ANTI. D'això en podem deduir que el llistat de cançons encara no està decidit o com a mínim, tancat.
Jo m'ho crec, ja que tot em quadra molt. Jo calculo que el disc sortirà el 8 o el 15 de Gener o, amb una mica de sort, per cap d'any.
Una altra informació que vam coneixer el dia 28 es que s'ha registrat una nova cançó per a ANTI: titulada Laying Down i que han composat Sia, David Guetta i Giorgio Trunfort, co-compositor habitual del francès.

També s'ha filtrat un fragment d'una de les cançons mencionades per John Glass: Kiss It Better. Es rumoreja que l'encarregat de la filtració és el propi productor, cosa que veig molt probable, i que hi col·laboraria The Weeknd, cosa que també veig probable perquè el canadenc serà un dels teloners de la gira ANTI World Tour.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada