4 de des. 2015

Lyric Video: Kygo - Stay + Altres notícies

Kygo - Stay (2015) - 1200x1200Avui Kygo ha estrenat Stay, la seva cinquena producció original que compta amb la col·laboració de Maty Noyes. Però a més, el noruec podria haver desvelat finalment quina serà la data de llançament del seu esperadíssim primer àlbum.
Stay no aporta res que no haguem vist a les seves altres produccions, però jo encara no m'he cansat del tropical house de Kygo, ni crec que ho faci aviat. Però igualment és una molt bona producció.



Passem ara a parlar del segon punt: Podria haver anunciat la data de llançament del seu esperadíssim àlbum, ja que ha canviat la seva foto de perfil de Facebook per una on podem llegir 12.02.16, és a dir 12 de Febrer de l'any que ve. Aquest àlbum inclourà (En teoria) els èxits Firestone, Stole The Show i Here For You, i el no tan èxit Nothing Left, que per mi és la millor cançó del noruec.
Ja faré una entrada al respecte, però no sé si us haureu adonat que s'estan programant molt més llançaments pels primers mesos de l'any que ve del que és habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada