8 de des. 2015

Remix EP: Broken Arrows

500x500Avicii ha posat a la venda l'EP amb les remescles oficials de Broken Arrows, el tercer senzill de Stories. Aquesta cançó compta amb la vocal del cantant de country Zac Brown.

La primera remescla és la de M-22, que porta el nou senzill d'Avicii al Deep/Future House respectant la vocal de la original sencera, així com alguns elements de la instrumentació. A diversos EPs de remescles he trobat remixes de M-22, però aquest és el



La segona remescla és la de The Aston Shuffle, que aposta per sons molt relaxats, però que canvia la vocal i la fa més aguda.  No m'ha agradat gens.



La següent remescla és la que ha fet Kid, que també respecta sencera la vocal de Zac Brown. El drop d'aquesta remescla, que classificaria com una combinació entre Bass i Dubstep, no m'ha acabat de convencer.



La quarta i última és la de Didrick, que no és la primera vegada que remescla un dels èxits d'Avicii. Puja una mica la velocitat per fer de Broken Arrows, una pista Progressive House molt més ballable. Una  cosa que m'ha agradat és que, tot i canviar molt la cançó, alhora manté la essència de la original i sona a alguna cosa que Avicii hauria pogut fer, encara que una mica més ràpid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada