14 de des. 2015

TOP 10: Els millors llançaments Progressive House

Des d'avui fins practicament final d'any cada dia trobareu a 100% Música un rànquing on recopilarem les millors cançons d'un gènere, els artistes més rellevants, etc. Comencem amb un recull de les 10 millors produccions Progressive House que s'han posat a la venda aquest 2015, que sense cap mena de dubte és el gènere que més alegries ens ha donat aquest any.
Nicky Romero - Lighthouse

Lighthouse és el primer senzill d'una trilogia de llançaments que Nicky Romero planeja acabar al llarg del 2016. Segur que alguns de les dos parts restants formaran part de la llista dels millors llançaments progressive house d l'any que ve.



9. Armin Van Buuren feat. Mr. Probz - Another You

Armin van Buuren ens va tornar a mostrar la seva faceta més mainstream a Another You, que molts van considerar com el successor de This is What It Feels Like. Malhauradament no va tenir la mateixa sort a les llistes.



8. Nicky Romero vs Volt & State - Warriors

Nicky Romero va estrenar la versió instrumental d'aquesta cançó a l'edició de Tomorrowland del 2014, i ens va agradar molt als seguidors de l'holandès. Quan ja pensàvem que ja mai veuria la llum de manera oficial, Nicky Romero la va publicar al Març. Encara que es va especular amb que era una col·laboració amb Alesso o amb Dirty South, finalment vam saber que en realitat els col·laboradors de Warriors eren Martin Volt i Quentin State.



7. Vicetone feat. Kat Nestel - No Way Out

Després d'un final de 2014 increïble tant en quantitat com en qualitat, els Vicetone també han seguit publicant grans temes i amb una freqüència alta al llarg d'aquest 2015. El millor, i amb molta diferència almenys per mi, és No Way Out, on col·laboren amb la vocalista Kat Nestel.




6. Axwell /\ Ingrosso - Sun Is Shining

Ja fa més d'un any aque Axwell i Sebastian Ingrosso treballen en el que serà el seu primer àlbum com a duo, i encara no en coneixem la data de llançament. El que sí que han anat publicant al llarg d'aquest any són diversos senzills del disc. El més exitós de tots, i el millor segons el meu criteri, és Sun is Shining, que després d'uns mesos de sonar als sets dels suecs, va ser estrenada de manera oficial al Juny.



5. Martin Garrix vs Matisse & Sadko feat. Pete Wilde - Break Through Ths silence

Martin Garrix es troba exactament en la mateixa situació que Axwell i Sebastian Ingrosso: està treballant en un àlbum que no sabem quan veura la llum i durant tot l'any ha anat publicant senzills, com aquest Break Through The Silence, on hi col·laboren el duo de productors i DeeJays russos Matisse & Sadko i el vocalista Pete Wilde. El que sí que és innegable és el canvi cap a millor que ha fet Martin Garrix aquest any.



4. Avicii feat. Simon Aldred - Waiting For Love

Aquesta cançó, inclosa a Stories, és sense cap dubte un dels èxits més grans que l'escena EDM ha vist aquest any. Avicii i Martin Garrix (Que és el co-compositor de la cançó) van punxar per primera vegada aquesta cançó als seus sets de l'Ultra Music Festival de Miami, i un parell de mesos més tard es va publicar oficialment.



3. Martin Garrix - Forbidden Voices

Normalment les cançons que es publiquen com a descàrrega gratuïta acostumen a ser d'una qualitat bastant inferior als que són de pagament. No és el cas de Forbidden Voices, que no només és una de les millors pistes de música electrònica de l'any, sinó que és la única instrumental dins aquest top 10.



2. Zedd feat. Jon Belion - Beautiful Now

La segona posició és per a Beautiful Now, una de les cançons incloses al segon àlbum de Zedd: True Colors. Bé, no només és una de les cançons incloses a aquest disc, sinó que és la preferida del DJ i productor alemany i sense cap mena de dubte una de les millors del disc, sinó la millor.



1. Steve Angello feat. The Presets - Remember

A la primera posició he decidit posar-hi Remember, el nou senzill de Steve Angello al costat de The Presets. Encara que la vocal la trobo bastant mediocre, la producció és practicament perfecta, i amb molt equilibri entre sons orgànics i sintetitzadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada