16 de des. 2015

Top 5: Remescles d'èxits manistream

Avui és el torn de recollir les cinc millors remescles a èxits de l'any. Al Top 5 hi tenim cançons de David Guetta, Armin Van Buurem, The Weeknd, Avicii i Rihanna remesclades per Michael Brun, CID, R3hab, Sam Feldt i Martin Garrix.


5. David Guetta feat. Emeli Sandé - What I Did For Love (Michael Brun Remix)

La cinquena posició la ocupa la remescla que David Guetta que el DJ haitià Michael Calfan va fer de What I Did For Love de David Guetta i Emeli Sandé. No forma part de l'EP de remescles, però la podeu descàrregar de manera gratuïta al Soudncloud de Michael Brun. Una altra remescla interessant de What I Did For Love és la de PANG.



4. Armin Van Buuren feat. Mr. Probz - Another You (CID Remix)

La remescla d'Another You de CID, on portava l'èxit de Mr. Probz i Armin Van Buuren al Deep House més ballable, es queda amb la cinquena posició. Per cert, segurament aquesta sigui la única aparició d'un espanyol a les llistes de final d'any de 100% Música. D'aquesta cançó també us recomano la remescla que en va fer Pretty Pink.



3. Rihanna - Bitch Better Have My Money (R3hab Remix)

Un DJ que no podia faltar en una llista amb les millors remescles és R3hab, que es queda la tercera posició per la excel·lent remescla de Bitch Better Have My Money que va fer, on portava el segon senzill d'ANTI cap al Melbourne Bounce. Generalment no m'acostuma a agradar gens aquest gènere, però aquesta remescla la trobo excel·lent. Una altra bona remescla de BBHMM és la que van fer Diplo i Grandtheft, que és completament diferent a la de R3hab.





2. The Weeknd - Can't Feel My Face (Martin Garrix Remix)

Martin Garrix va remesclar un dels èxits de The Weeknd, Can't Feel My Face, donant-li un gir de 180 graus. Si la original presenta un so R&B, la remescla de l'holandès la porta cap a sons que combinen elements Progressive i Electro House. El resultat és una remescla molt ballable i molt apta per als festivals, però que no es fa desagradable d'escoltar.



1. Avicii feat. Simon Aldred - Waiting For Love ( Sam Feldt Remix)

Sam Feldt deixava momentàniament el Deep i el Tropical House, per remesclar Waiting For Love d'Avicii. Sam Feldt manté la cançó dins el Progressive House, però la fa més ballable i en la meva opinió, millor. La única coas criticable és que resulta massa similar a la original, però per mi això no és una cosa dolenta. Si busqueu una remescla més contundent d'aquesta cançó, us recomano la de Carnage i Headhunterz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada