2 de des. 2015

Protagonistes del mes de Novembre

El Novembre sempre és un dels mesos on més llançaments s'acumulen, sinó el que més. Per això ha estat especialment dificil escollir només 5 artistes,


5. Olly Murs

Al mes de Novembre Olly Murs ha publicat la reedició del seu quart àlbum Never Been Better, que a més de cançons noves inclou el DVD de la seva gira. A més ha estrenat una versió acústica de Kiss Me, el primer senzill d'aquesta reedició.



4. Justin Bieber

El dia 13 del mes passat Justin Bieber va publicar el seu esperat nou àlbum Purpose, que ve precedit pels senzills What Do You Mean i Sorry. Amb aquest àlbum ha aconseguit una cosa sense precedents: col·locar 17 cançons al Hot 100 de Billboard, 3 de les quals al Top 5. A més també ha estrenat un vídeo per a cada cançó del disc.
A més ha estrenat la esperada versió de What Do You Mean amb Ariana Grande.



3. Adele


Aquest mes Adele ha publicat el seu tercer àlbum 25, amb el que ha trencat tots els rècords. En la seva primera setmana va vendre més de 5 milions i mig de còpies, 3,38 de les quals als Estats Units (Convertint-se en el disc més venut durant la seva primera setmana al país americà en una setmana). També s'ha convertit en l'àlbum que menys ha tardat en arribar al milió de còpies al Regne Unit.
A més, també ha anunciat les dates de la seva gira, que passarà per Barcelona al Maig.
Durant tot el mes ha ocupat la primera posició del Hot 100 amb Hello.

2. Rihanna

A principis de mes vam saber que Rihanna havia signat un contracte multimilionari amb Samsung, i ja n'hem començat a veure els resultats a AntiDiaries, una web on lentament es va desvelant informacions sobre el vuitè àlbum de la cantant de Barbados. Dins aquesta web ha anat desvelant diversos vídeos promocionals.
A més ha anunciat la seva gira ANTI World Tour, que començarà al Febrer i que també estarà patrocinada per la empresa coreana. Els teloners seran Travis Scott als Estats Units i The Weeknd i Big Sean a Europa. De moment no hi ha cap data a la Península Ibèrica.

1. Sia

Durant tot el mes de Novembre, Sia ha anat desvelant informació del seu setè àlbum This is Acting: Ara en coneixem la portada, el número de cançons que contindrà (12) i que es posarà a la venda al Gener. També ha estrenat dos de les cançons que formaran part del disc: Bird Set Free i One Milion Bullets, així com el videoclip d'Alive, el primer single del disc. A més va actuar al programa de televisió Saturday Night Live, on va presentar Bird Set Free i Alive.
Però a més d'això també ha estrenat One Candle, un senzill en col·laboració amb J. Ralph per a la banda sonora del documental Race Extintion. Aquest mes també s'ha estrenat el videoclip i l'EP de remixes de Bang My Head, la seva col·laboració amb David Guetta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada