24 de des. 2015

La nova música de Krewella podria arribar molt aviat + Altres notícies

El 2015 ha estat un any molt fluix per als tres membres que inicialment formaven Krewella, després que a finals de l'estiu de l'any passat Rain Man, abandonés el grup (Segons les germanes Jahan i Yasmine) o fos expulsat cruelment (Segons ell). Sigui quina sigui la veritat, tant ell com elles han anat publicant música per separat. En el cas del DJ, ha apostat per un so molt agressiu que no m'ha agradat gens. En el cas d'elles, només han publicat un senzill, Somewhere To Run, que no arriba ni a la sola de la sabata de Get Wet, el seu primer (I de moment) únic àlbum. 

Però això sembla que podria canviar molt aviat.
Les dos membres actuals del grup van anunciar el cap de setmana passat que actuarien en una festa de cap d'any a Washington. Més enllà d'això, el que és destacable és el text amb el que acompanyaven aquest text: "Aquesta és la nostra última actuació als Estats Units abans que surti la nova música".

A més col·laboraran vocalment al nou senzill de Pegboard Nerds, anomenat Superstar. No s'ha desvelat quina serà la data en que es publicarà, però suposo que aviat ho sabrem. Krewella ja havia col·laborat amb el duo escandinau a This Is Not The End, la cançó que paradoxalment tanca Get Wet.

Pel que fa a Rain Man, recentment ha signat un contracte amb la discogràfica Dim Mak, per on publicarà els seus propers senzills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada