21 de des. 2015

Top 5: Els Millors àlbums de Música electrònica de l'any

Aquests àlbums s'han posat a la venda bastants àlbums molt bons de música electrònica, a continuació en tens els que per mi són els millors. 

Menció especial: Major Lazer - Peace Is The Mission

Encara que no el considero tan bo com els altres de la llista no he volgut deixar fora l'àlbum de Major Lazer, que van publicar al Juny i que més recentment ha estat reeditat amb noves cançons. Encara la majoria de cançons són molt bones, i amb un so més pop que als altres àlbums del trio; encara n'hi ha algunes on pel fet d'experimentar no em convencen. Evidentment aquest àlbum inclou l'èxit Lean On, així com el següents single Powerful i Lost, que no han tingut tant èxit.

5. Zedd - True Colors

Zedd va publicar el seu segon àlbum aquesta primavera, que inclou els senzills I Want You To Know amb Selena Gomez, Beautiful Now amb Jon Belion i Addicted to a Memory amb Bahari. Encara que el primer senzill del disc va ser una clar intent de Zedd per apropar-se al públic més mainstream, True Colors segueix la línea del seu debut, Clarity.

4. Robin Schulz - Sugar

Robin Schulz va debutar l'any passat amb l'àlbum Prayer, i un any després tornava amb Sugar. En aquest àlbum hi trobem música Deep House en practicament totes les seves variants, des dels sons més contundents fins a cançons molt suaus. De moment l'alemany ha publicat tres senzills des d'aquest disc: Headlights, Sugar i Show Me Love.

3. Armin Van Buuren - Embrace

La tercera posició és per a Embrace, el sisè treball discogràfic d'Armin Van Buuren, on l'holandès es proposava fusionar les seves dos vessants (La més trance i la més pop) i a més afegir-hi elements d'altres gèneres. No només aconsegueix fusionar-los d'una manera que quedi natural, sinó que el resultat és molt bo. El primer senzill del disc va ser Another You, on col·laborava amb Mr. Probz. Després també ha publicat com a senzills Strong Ones amb Cimo Fränkel i Off The Hook amb Hardwell.

2. Alesso - Forever

Després d'anys de publicar llançaments individuals i EPs, Alesso finalment va llançar el seu àlbum, al que va titular Forever. El principal defecte que vaig trobar a aquest disc és que abans que es publiqués ja havíem pogut escoltar la majoria de les cançons, bona part fins i tot feia anys que el suec les havia estrenat. Els singles que inclou aquest disc són Heroes, Tear The Roof Up, Cool, Sweet Escape, Years i If I Lose Myself. Fora dels senzills us recomano molt If It Wasn't For You i In My Blood.

1. Avicii - Stories

La primera posició se la queda Avicii amb el seu segon àlbum Stories, que encara que em va deixar un gust agredolç el considero el millor àlbum de música electrònica de l'any. Dic que em va deixar un regust agredolç perquè tot i que és un àlbum excel·lent, jutjant el material que Avicii va mostrar als seus sets hauria pogut ser molt millor. Si fa o no fa el trobo igual de bo que True, el primer àlbum del DJ suec que va sortir al 2013, però és molt més regular (No hi ha cap pista dolenta) i molt més variat, incorporant sons Reggae, Hip-Hop i Tropical House que no eren presents a la seva música anterior. Els dos primers senzills del disc anaven a ser The Days i The Nights, però finalment van quedar fora del disc. Després Avicii ha publicat Waiting For Love, Pure Grinding / For a Better Day i Broken Arrows. Per mi les millors cançons del disc són Broken Arrows, Sunset Jesus i Trouble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada