4 de des. 2015

Top EDM Setembre - Novembre

Una vegada més, és el torn de recopilar els 15 millors llançaments de música electrònica dels últims mesos, concretament dels publicats durant els mesos de Setembre, Octubre i Novembre.

1. Felix Jaehn feat. Lost Frequencies & Linying  - Eagle Eyes (Lucas & Steve Remix)

Lucas & Steve van fer una excel·lent tasca remesclant l'Eagle Eyes de Felix Jaehn, Lost Frequencies i Linying, amb sons Deep House molt orgànics, però alhora molt ballables i enèrgics.



2. Throttle X Earth, Wind & Fire - September
Throttli li dona el seu toc personal a September dels Earth, Wind & Fire, però mantenint-se molt fidel a la original. I el que és més important: amb molt bon gust. Si totes fossin així no ens preocuparia tant la saturació de la escena EDM de covers, remakes,...



3. Steve Angello feat. The Presets - Remeber

Remember és el tercer senzill de l'esperat primer àlbum en solitari de Steve Angello. I si tenia difícil superar-se, ho ha aconseguit amb aquesta col·laboració amb The Presets, on ha aconseguit l'equilibri perfecte entre elements acústics i electrònics.



4. Kygo feat. Ella Henderson - Here For You

Un altre tercer senzill d'un altre esperat àlbum debut, però en aquest cas parlem de Kygo i el seu Here For You. El noruec ja va estrenar la versió instrumental d'aquesta cançó Tropical House com a himne de l'UMF, però a l'afegir-hi la veu d'Ella Henderson s'ha tornat encara millor.



5. Taylor Swift - Wildest Dreams (R3hab Remix)

Taylor Swift no acostuma a publicar remescles, de fet si no m'equivoco aquesta és la primera remescla oficial que publica, però l'aire ballable que R3hab li va donar a Wildest Dreams, un dels senzills de 1989 és excel·lent.




Les altres 10 són les següents (Ordenades alfabèticaments):

Armin Van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
Avicii - For a Better Day (KSHMR Remix)
Borgeous - Sins
Dzeko & Torres feat. Delaney Jane - L'amour Toujours (Tiësto Edit)
Michael Calfan - Breaking The Doors
ODESZA vs Cedric Gervais - Say My Name
Robin Schulz feat. Francesco Yates - Sugar (StadiumX Remix)
Shaun Frank & KSHMR feat. Delaney Jane - Heaven
ZHU feat. AlunaGeorge - Automatic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada