19 de des. 2015

Top 10 Deep House

Arribem ja a la última llista de les millors cançons d'un subgènere de la música electrònica amb les 10 millors cançons Deep House de l'any. Encara queden altres llistes relacionades amb aquest gènere, però ja no seran de cançons.


10. Ferdinand Weber - What

La desena posició se la queda What, una pista instrumental de l'alemany Ferdinand Weber; que explora la vessant més suau i orgànica del Deep House



9. Oliver Heldens - Melody

Encara que Oliver Heldens va ser el principal culpable que es posés de moda el Deep House l'any passat, la veritat és que aquest any no ha llançat gaires produccions interessants. La millor per mi és Melody.



8. Watermät & TAI - Frequency

La vuitena posició se la queda Frequency de Watermät amb TAI. Tot i que va rebre moltes crítiques per la seva similitut amb Bullit, senzill amb que Watermät es va donar a coneixer l'any passat, la considero un dels millors llançaments Deep House de l'any. Hi ha una versió vocal d'aquesta cançó



7. Dimitri Vegas & Like Mike Vs. Ummet Ozcan - The Hum (Lost Frequencies Remix)

Aquesta remescla de Lost Frequencies a The Hum de Dimitri Vegas & Like Mike i Ummet Ozcan no te practicament res a veure amb l'original, Només agafa el hum de la original, i la transforma en una excel·lent producció Deep House.





6. Alex Adair - Make Me Feel Better (Don Diablo & CID Remix)

Encara que la versió original d'aquesta cançó d'Alex Adair també és una excel·lent producció Deep House, emb quedo amb la remescla que en van fer Don Diablo i CID



5. Joe Stone - The Party (This Is How We Do It)

Una cançó que no podia faltar en aquesta llista és The Party de Joe Stone, que ha estat un dels descobriments d'aquest any. Concretament aquest senzill és un cover de This Is How We Do It de Montell Jordan. A més el videoclip compta amb tots els elements d'un bon vídeo de música electrònica.




4. Robin Schulz feat. Francesco Yates - Sugar

Quarta posició per a Sugar de Robin Schulz, un dels senzills que el DJ i prodctor alemany ha publicat des de l'àlbum amb el mateix títol d'aquesta cançó. Sugar compta amb la col·laboració del canadenc Francesco Yates.



3. Felix Jaehn feat. Lost Frequencies & Linying - Eagle Eyes (Lucas & Steve Remix)

A finals de l'any passat Lost Frequencies, Felix Jaehn i la vocalista Linying van col·laborar a Eagle Eyes, que més rencentment ha estat remesclada per Lucas & Steve i Joe Stone. Amb la remescla amb la que em quedo és amb la primera.



2. LANY - I Love You So Bad (Ferdinand Weber Remix)

Una de les cançons més estiuenques que van sortir durant aquesta estació del 2015 és la remescla de Ferdinand Weber a ILYSB (Inicials que Corresponen a I Love You So Bad) de LANY.



1. Alex Aark - Get Away From You

La millor cançó Deep House segons el meu criteri és Get Away From You d'Alex Aark, que és de la vessant més orgànica d'aquest subgènere de la música electrònica. En aquesta cançó comparteixen protagonisme la veu, un loop de guitarra i els sintetitzadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada