24 de des. 2015

Els protagonistes del mes de Desembre

Aquest mes he decidit avançar uns dies aquesta secció, per poder publicar abans de final d'any la llista amb els artistes de l'any, basant-me amb aquest top 5 mensual.


5. Ariana Grande


Ariana Grande ens ha sorprès a tots publicant l'EP nadalenc Christmas & Chills, que va ser anunciat només unes hores abans del seu llançament.

4. RedFoo

Aquest mes Redfoo per fi ha anunciat la data de llançament, el títol i el tracklist del seu àlbum debut en solitari. S'anomenarà Party Rock Mansion i es posarà a la venda al març.

3. Sia

Com cada mes, al Desembre Sia ha estrenat una de les cançons de This is Acting. Concretament ha estat Cheap Thrills, una descarti d'ANTI. A més ha estat treballant a l'estudi amb Katy Perry, ha estat entrevistada per Rolling Stone i ha estat a diversos programes de Televisió per promocionar Alive.

2. Kygo

A principis de mes Kygo va estrenar Stay, el proper senzill del seu primer àlbum, que des d'aquest mes sabem que es publicarà al Febrer. Posteriorment ha estrenat la versió acústica d'aquesta cançó.
A més ha anunciat la seva primera gira mundial, que passarà per Barcelona i Madrid a l'Abril.

1. Taylor Swift

Aquest mes la cantant i compositora americana ha finalitzat la seva gira The 1989 World Tour. amb 81 concerts a 11 països, i només 8 concerts a Europa. A més ha estrenat, de moment en exclusiva per a Apple Music, el DVD de la gira, i ha estat nominada en les principals categories dels Grammys, per 1989 i els seus senzills.
També ha anunciat que estrenarà el videoclip d'Out Of The Woods la nit de cap d'any. Taylor Swift va gravar aquest vídeo a Nova Zelanda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada