15 de des. 2015

Top 5: Downtempo EDM

Una de les vessants de la música electrònica que més s'ha popularitzat aquest 2015, sinó la que més, és la vessant més lenta, en especial el Tropical House.
5. Throttle x Earth Wind & Fire - September

Comencem aquest Top 5 amb la versió que el DJ i productor australià Throttle ha fet de September, un clàssic de la música disco interpretat per Earth, Wind & Fire. Per cert, és la primera remescla d'una cançó d'aquesta formació que compta amb el vistiplau de la seva discogràfica.



4. Kygo feat. Ella Henderson - Here For You

La quarta posició se la queda el que sens dubte és el màxim exponent del Tropical House: Kygo, amb el seu Here For You on col·labora amb la cantant britànica Ella Henderson. És una de les cançons que fomarà part del debut discogràfic del noruec, que es publicarà a principis del 2016.




3. David Guetta feat. Sia & Fetty Wap - Bang My Head

David Guetta també va decidir provar sort en aquest gènere amb una nova versió de Bang My Head, on a més de Sia hi col·labora el raper Fetty Wap. Aquest és el primer senzill de Listen Again, la reedició del últim àlbum del francès.



2. Kygo feat. Will Heard - Nothing Left

La segona posició la torna a ocupar Kygo, encara que amb una cançó que jo no qualificaria com a Tropical House,  sinó com a una cançó downtempo amb molts elements electrònics. Aquesta cançó no estic gaire segur que formi part del seu àlbum, ja que no té ni Lyric Video ni Videoclip ni es va fer res per promocionar-la.



1. Avicii feat. Zac Brown - Broken Arrows

La primera posició és per a Broken Arrows, el nou senzill d'Avicii. Encara que pel que vam poder escoltar a les actuacions del suec sembla que inicialment Broken Arrows anava a ser Progressive House, però finalment Avicii va decidir baixar els BPMs de la seva col·laboració amb el cantant de Country Zac Brown.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada